ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγκουέρο για Μέσι: "Είμαστε σαν παντρεμένο ζευγάρι"

Ο Μέσι με τον Αγκουέρο στην Εθνική Αργεντινής (AP Photo/Victor R. Caivano)
Ο Μέσι με τον Αγκουέρο στην Εθνική Αργεντινής © 2019 VICTOR R. CAIVANO/ASSOCIATED PRESS

Για την σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, όταν βρίσκονται με την Εθνική Αργεντινής, μίλησε ο Κουν Αγκουέρο υποστηρίζοντας ότι κάνουν σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κουν Αγκουέρο έχουν μία εξαιρετική σχέση, ενώ αγωνίζονται μαζί στην Εθνική Αργεντινής από το 2006. Οι δύο τους έχουν συμμετάσχει σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα και τέσσερα Κόπα Αμέρικα.

Ο Αγκουέρο έδωσε συνέντευξη στο Santo Sabado μιλώντας για τον Μέσι και τι συμβαίνει μεταξύ τους όταν μοιράζονται κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, παρομοίασε την σχέση τους με ενός παντρεμένου ζευγαριού: "Πάντα παραπονιέται, είμαστε σαν παντρεμένο ζευγάρι. Πάντα πέφτω για ύπνο με την τηλεόραση ανοιχτή και όταν ξυπνάω το επόμενο πρωί, πάντα μου παραπονιέται".

Μάλιστα, περιέγραψε ότι ο Μέσι είναι εκείνος που πάντα θα του υπενθυμίσει πότε πρέπει να κατέβουν για φαγητό: "Φτάνει στο ξενοδοχείο και αμέσως κάνει μπάνιο, ενώ εγώ μιλάω στο κινητό μου. Μετά θα μου υπενθυμίσει ότι πρέπει να κατέβουμε για φαγητό και πως δεν έχουμε χρόνο".

Η Αργεντινή έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μαρτίνς, αλλά έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (1-2) με τους Μαρτίνες, Κορέα κόντρα στην Βολιβία την Τρίτη (13/10).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ