ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι επιλογές του Αγουέρο για το καλοκαίρι


Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Άρσεναλ Ⓒ 2020 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Αγουέρο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Σίτι το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι μνηστήρες για την απόκτηση του 32χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ανακοίνωσε χθες με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, ότι αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του εκεί. Ο 32χρονος διεθνής επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως είναι απολύτως λογικό, πολλές ομάδες τον ορέγονται.

Σύμφωνα με το "ESPN" για τον Σέρχιο Αγουέρο ενδιαφέρονται οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αγουέρο σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να επαναπατριστεί όταν αποχωρήσει από τη Σίτι, για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε, τη φανέλα της οποίας φορούσε στην παιδική του ηλικία.

Ωστόσο σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Αργεντινός κάνει δεύτερες σκέψεις για επαναπατρισμό, καθώς θεωρεί ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει πολλά στο κορυφαίο επίπεδο. Για να προχωρήσει η μεταγραφή του σε κάποια από αυτές τις ομάδες, πρέπει πρώτα να αποχωρήσει κάποιος βασικός παίκτης τους, με τον Αγουέρο να είναι εξαιρετική περίπτωση και οικονομικά προσιτή καθώς θα είναι ελεύθερος.

Τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί αρκετά, καταγράφοντας μόλις 14 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, ενώ δεν γλύτωσε από τα νύχια του κορονοϊού.

Photo Credits:ⓒ 2020 Michael Regan/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ PREMIER LEAGUE LA LIGA SERIE A ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ