ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αϊντχόφεν: Πήρε Φαν Χίνκελ, μία ανάσα από Γκέτσε

Αϊντχόφεν: Πήρε Φαν Χίνκελ, μία ανάσα από Γκέτσε
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε το δανεισμό του Μάρκο Φαν Χίνκελ από την Τσέλσι ενώ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε, με τον πρώην φορ των Ντόρτμουντ και Μπάγερν να περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Ολλανδών.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League (Γρανάδα και Ομόνοια οι άλλες δύο ομάδες) Αϊντχόφεν προχωράει σε διπλή ενίσχυση στο μεταγραφικό πεδίο, με τους Μάρκο Φαν Χίνκελ και Μάριο Γκέτσε.

Ο 27χρονος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι για τη νεά σεζόν και είναι έτοιμος πλέον για την τρίτη διαφορετική θητεία του στο "Φίλιπς Στάντιον", με την PSV να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης τη συμφωνία της με τους Λονδρέζους, ενώ την ίδια ώρα ο Μάριο Γκέτσε βρίσκεται μία ανάσα από το να φορέσει και αυτός τα ερυθρόλευκα.

Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ της γερμανικής "Bild", Κρίστιαν Φαλκ, ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 κόντρα στην Αργεντινή, έκανε την έκπληξη, καθώς ενώ όλοι περίμεναν να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Χέρτα, από τη στιγμή που είχε μιλήσει με τον προπονητή της Μπρούνο Λαμπαντία, εκείνος επέλεξε τη λύση του εξωτερικού.

"Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο Γκέτσε περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Αϊντχόφεν. Σε ερώτηση που του έγινε ο Γκέτσε το επιβεβαίωσε: "Ναι, αυτή τη στιγμή είμαι στην Αϊντχόφεν", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κρίστιαν Φαλκ στο δημοσίευμά του.

Σημειώνεται πως εκτός από τον Γκέτσε που μετράει αντίστροφα για να γίνει επίσημα παίκτης της, η Αϊντχόφεν έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση του 21χρονου Γερμανού μέσου Άντριαν Φέιν, ως δανεικού από την Μπάγερν, ενώ στην ομάδα της Eredivisie αγωνίζονται άλλοι 4 Γερμανοί: οι τερματοφύλακες Ούνερσταλ, Μίλερ και οι αμυντικοί Μπάουμγκαρτλ και Μαξ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ