Η δεύτερη θητεία του Ιμπραΐμ Αφελάι στην Αϊντχόφεν δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά η ολλανδική ομάδα αποχαιρέτησε τον 34χρονο πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού με ένα συγκινητικό video στο οποίο μιλά ο ίδιος.

Το καλοκαίρι του 2019 η Αϊντόχφεν ανακοίνωση την επιστροφή του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος γυρνούσε στο Φίλιπς Στάντιον οκτώ χρόνια μετά. Ένας παίκτης που είχε γράψει τη δική του όμορφη ιστορία στο κλαμπ.

ADVERTISING

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Ολλανδός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε να έχει παίξει ελάχιστα, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Η PSV ανακοίνωση την Τετάρτη (27/5) την αποχώρησή του, με ένα πολύ όμορφο video στο οποίο μιλάει ο ίδιος για το πώς έφτασε να παίζει στην Αϊντχόφεν.

Για τα τεράστια ονόματα που αντίκρισε στην ομάδα και για τον μεγάλο του στόχο που ήταν να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Αναφέρθηκε στους τίτλους που πήρε, στα λάθη που έκανε και στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκε μετά την PSV.

Η επιστροφή στην Αϊντχόφεν, ο τίτλος που ήθελε να πάρει αλλά δεν τα κατάφερε και το μήνυμα ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα είναι στην καρδιά του. Ο Αφελάι παραμένει ο πιο νέος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα στην Eredivisie, το τέταρτο σε ηλικία 22 ετών και 18 ημερών.

ADVERTISING

Ο 34χρονος, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, θα επιδιώξει να βρει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δείτε το video της PSV: