ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλβαρο Γκονθάλεθ: "Ποτέ δεν ήμουν και δεν θα είμαι ρατσιστής"

PSG's Neymar argues with Marseille's Alvaro, left, during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar argues with Marseille's Alvaro, left, during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της LFP, η οποία τον απάλλαξε από τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στο Νεϊμάρ, με τον 30χρονο Ισπανό να "ξεσπάει" στο Twitter.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της γαλλικής λίγκας, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη (30/9), απάλλαξε από τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά στον αγώνα της Παρί με την Μαρσέιγ (13/9) το Νεϊμάρ και τον Άλβαρο Γκονθάλεθ, με τον τελευταίο να ξεσπάει δικαιωμένος στο Tweeter.

Τόσο ο Ισπανός αμυντικός, όσο και ο βραζιλιάνος σταρ κατηγορήθηκαν αμφότεροι για ρατσιστική επίθεση στον αγώνα της Παρί σεν Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ (13/9, 0-1), με την Πειθαρχική Επιτροπή της LFP ωστόσο, να τους αθωώνει, καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να στηρίξουν τις κατηγορίες εις βάρος τους.

Ο 30χρονος αμυντικός των Phoceens, ο οποίος υποστήριζε εξαρχής την αθωότητά του, μετά την απόφαση της Επιτροπής κατέθεσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη δική του άποψη:

"Ο εφιάλτης τελείωσε με μία δίκαιη απόφαση. Δεν ήμουν και δεν είμαι ρατσιστής. Ούτε θα γίνω ποτέ. Ευχαριστώ τη Μαρσέιγ για την στήριξη της όπως και τους φιλάθλους της ομάδας. Θα τα πούμε στο γήπεδο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ