ΠΑΟΚ

Παλμέιρας: Ανακοίνωσε τον Αμπέλ Φερέιρα

Η Παλμέιρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την βραζιλιάνικη ομάδα.
Η Παλμέιρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα PALMEIRAS TWITTER

Μέχρι το τέλος του 2022 ισχύει το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός, Αμπέλ Φερέιρα, με την Παλμέιρας όπως ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη ομάδα.

Η Παλμέιρας ολοκλήρωσε την συμφωνία με τον Αμπέλ Φερέιρα και ανακοίνωσε επίσημα τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος θα πάρει στην Βραζιλία και δύο συνεργάτες του τους Κάρλος Μαρτίνιο και ο Βίτορ Καστανέιρα.

"Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του προπονητή Αμπέλ Φερέιρα, που ήταν στον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και είχε πολύ καλές στιγμές με την Μπράγκα από την Πορτογαλία από το 2017 έως και το 2019. Ο 41χρονος γεννημένος στο Πεναφιέλ της Πορτογαλίας τεχνικό υπέγραψε συμβόλαιο έως και το τέλος του 2022" αναφέρει η ανακοίνωση της Παλμέιρας.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην Βραζιλία ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει αποζημίωση 600 χιλιάδων ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού που μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με τη πορεία που θα έχει Παλμέιρας με τον Αμπέλ Φερέιρα στο τιμόνι της.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Φερέιρα από την Παλμέιρας ανοίγει το δρόμο για την αντίστοιχη ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία.

TAGS ΠΑΟΚ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ