CHAMPIONS LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Δεν ήρθαμε για να δούμε τον Παρθενώνα"

Ο Βίλας-Μπόας στο "Γ. Καραϊσκάκης", μία μέρα πριν από το Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
Ο Βίλας-Μπόας στο "Γ. Καραϊσκάκης", μία μέρα πριν από το Ολυμπιακός - Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει διακοπές και να δει τον Παρθενώνα, χαρακτήρισε πολύ δυνατό τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ (Τετάρτη 21/10, 22.00, Cosmote TV 2) ότι η ομάδα του ήρθε στην Αθήνα για να κατακτήσει τη νίκη και όχι για διακοπές, όχι για να δει τον Παρθενώνα. Αφού χαρακτήρισε δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τον Πέδρο Μαρτίν για τα καλά του λόγια.

Ο Πορτογάλος ανέφερε αρχικά: "Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός, καλά οργανωμένος. Θα είναι σπουδαίο παιχνίδι. Αποτελεί όνειρο που εκπληρώσαμε η συμμετοχή στο Champions League και είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Είμαστε σε ένα γκρουπ που μας επιτρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Συνέχισε λέγοντας: "Δεν ήρθαμε για διακοπές, για να δούμε τον Παρθενώνα. Για να προκριθούμε στους 16 πρέπει να ξεκινήσουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Έχει εμπειρία. Δεν θα βγούμε στο γήπεδο με τις βαλίτσες στα χέρια, αλλά με την ιστορική φανέλα της Μαρσέιγ".

Όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τα λεγόμενα του Πέδρο Μαρτίνς, ότι θα είναι αγώνας με γκολ, απάντησε: "Θέλω να τον ευχαριστήσω αρχικά για τα καλά του λόγια για εμένα. Από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας, μπορούμε να έχουμε διαφορετική στρατηγική και να εκμεταλλευτούμε την επιθυμία του αντιπάλου να επιτεθεί".

Δείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions League:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ