ΙΝΤΕΡ

Αντσελότι: "Η Ίντερ μπορεί να σταματήσει την ηγεμονία της Γιουβέντους"

Αντσελότι: "Η Ίντερ μπορεί να σταματήσει την ηγεμονία της Γιουβέντους"
JONATHAN BRADY/PA VIA AP

Ο τεχνικός της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για το ντέρμπι Ίντερ - Μίλαν, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικό επαγγελματία τον Κόντε, με τον οποίο θεωρεί πως οι "νερατζούρι" μπορούν να σταματήσουν την ηγεμονία της Γιουβέντους.

Πλησιάζει η ώρα για το ντέρμπι του Μιλάνου. Η Μίλαν θα φιλοξενηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) από την Ίντερ στο Τζουζέπε Μεάτσα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια θέση με τους τεχνικούς των ιταλικών συλλόγων Αντόνιο Κόντε και Στέφανο Πιόλι, καθώς αύριο είναι το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, μίλησε στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" και επαίνεσε τους δύο προπονητές.

Μάλιστα, κατά τον Αντσελότι, ο Κόντε λειτούργησε πολύ σωστά το καλοκαίρι, ενίσχυσε την ομάδα του και έχει τη δυνατότητα να "κόψει" την ηγεμονία της Γιουβέντους:

"Περιμένω έναν καλό αγώνα. Η Μίλαν τα πάει καλά και η Ίντερ έχει ενισχυθεί το καλοκαίρι και μπορεί να διακόψει την ηγεμονία της Γιουβέντους στην Ιταλία"

"Στην Ίντερ υπάρχει ο Κόντε που είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Μερικές φορές μιλάμε τηλεφωνικά, έχει μια άγρια επιθυμία να βελτιωθεί και να επεκτείνει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι Πιόλι και Μαλντίνι, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες. Ο Στέφανο είναι ένα πολύτιμο άτομο, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας.

Και έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα όποια ομάδα έχει προπονήσει. Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για τον Πάολο ως τεχνικό διευθυντή: όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν κάνει λάθος.

Και η εμπειρία έρχεται μόνο όταν είσαι στην πρώτη γραμμή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΒΕΡΤΟΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ SERIE A PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ