ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Εντός έδρας ήττα από την Πάφο, στην πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

AEK coach Marinos Ouzounidis applauds during the Champions League playoffs, second leg, soccer match between AEK Athens FC and MOL Vidi FC at the OAKA Spiros Louis stadium in Athens, Tuesday, Aug. 28, 2018. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AEK coach Marinos Ouzounidis applauds during the Champions League playoffs, second leg, soccer match between AEK Athens FC and MOL Vidi FC at the OAKA Spiros Louis stadium in Athens, Tuesday, Aug. 28, 2018. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Ο ΑΠΟΕΛ υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Πάφο και κατρακύλησε στην 9η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που φέρνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε εξαιρετικά δύσκολή θέση όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο των κυανοκίτρινων.

Η άσχημη εκκίνηση του ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν έχει σταματημό, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Πάφο και να υποχωρεί στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 2 νίκες - 2 ισοπαλίες - 2 ήττες μετά από έξι αγωνιστικές.

Το νικητήριο γκολ για την Πάφο ήρθε έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βαλακάρι, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα από το 51' λόγω αποβολής του Χάτσινσον με απευθείας κόκκινη κάρτα.

"Νιώθουμε πολύ απογοητευμένοι και ντρεπόμαστε, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό το ΑΠΟΕΛ και αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι αποδεκτά.

Πιστεύω ότι μιλώ εκ μέρους όλων στην ομάδα, όταν λέω ότι λυπούμαστε και ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη και θα αλλάξουμε αυτή την εικόνα όλοι μαζί", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Τομάς Ντε Βινσέντι, την ίδια ώρα που τα ρεπορτάζ από την Κύπρο αναφέρουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Τα δημοσιεύματα από το Νησί της Αφροδίτης υπογραμμίζουν πως η πίστωση χρόνου που έχει δώσει η διοίκηση στον Εβρίτη τεχνικό δεν υφίσταται πλέον και πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ώστε να επέλθει ένα σοκ στο εσωτερικό της ομάδας.

Δείτε τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Κύπρου και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ