ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Η τριάρα από την ΑΕΚ έφερε ντου και αποδοκιμασίες στο προπονητικό κέντρο

APOEL's Lucas Souza reacts during the Europa League group A soccer match between APOEL Nicosia and Sevilla at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL's Lucas Souza reacts during the Europa League group A soccer match between APOEL Nicosia and Sevilla at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας στη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και οι οπαδοί της ομάδας της Λευκωσίας βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα της ομάδας τους με 3-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν ιστοσελίδες από την Κύπρο δεκάδες φίλοι του συλλόγου βρέθξκαν στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη που μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Καρμιώτισα τώρα γνώρισαν μια ταπεινωτική ήττα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για... ντου ενώ όπως αναφέρει η αστηνομία υπήρξαν και ζημιές σε ορισμένα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν σταθμευμένα στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ