SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας 0-1: Διπλό με Γεωργίου και αήττητοι οι Ροδίτες

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Διαγόρα Ρόδου στο AEL FC Arena για την Super League 2.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Διαγόρα Ρόδου EUROKINISSI SPORTS

Ο Διαγόρας επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2, έστω και προσωρινά.

Ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας. Έτσι σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες των πρώτων αγωνιστικών έφτασε τους πέντε βαθμούς και χωρίς ήττα βρίσκεται, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα της Λάρισας, αφού μετράει έναν πόντο στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 65ο λεπτό με πλασέ του Γεωργίου.

Ο Αυγενικού στη συνέχεια είχε ευκαιρία για το 0-2, ενώ στο 79' ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέλιο. Στο 83' ο Νύκταρης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει για τον Απόλλωνα. Έτσι, το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Απόλλων Λάρισας: Τάλισον, Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (80' Νύκταρης), Χατζής, Μπάλλας (70' Μπάμπης), Λίταινας (64' Γκουντρουμπής), Μπαλογιάννης (71' Τασιούλης), Τζοβάρας (46' Μπαστιάνος), Αθανασιάδης

Διαγόρας: Τσέλιος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ντορίβα (74' Αθανασίου), Μασούρας, Λινάρδος (74' Αυγενικού), Γεωργίου (90' Θεοδωράκης(, Αλάεθ (90' Δημήτρουλας), Μπαστάκος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ