ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων: "Μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος και αγωγή αποζημίωσης"

Απόλλων: "Μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος και αγωγή αποζημίωσης"
Στιγμιότυπο από τον αγώνα Απόλλων - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως θα κάνει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR, μετά την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προανήγγειλε "μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης", λίγες ώρες μετά την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη.

"Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης" αναφέρεται.

Υπενθυμίζεται ότι στο 78' ο Μπεντινέλι σκόραρε για το 1-1, αλλά μετά τη χρήση του VAR, και τρία λεπτά αργότερα, αποφασίστηκε ότι ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό το ματς ο ρέφερι καταλόγισε δύο φορές πέναλτι υπέρ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, μία στο 28' και μία στο 48', και σε αμφότερες η απόφαση άλλαξε, μετά την χρήση του VAR.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), βοηθοί του οι Δημήτρης Σαμοΐλης και Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών), 4ος ο Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου), διαιτητής VAR ο Κωνσταντίνος Κωτσάνης (Δράμας) και AVAR ο Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ