STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 1-0: Ανάσα σωτηρίας με Σλίβκα

Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν γκολ του Σλίβκα κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν γκολ του Σλίβκα κόντρα στον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού χάρη στο γκολ του Σλίβκα και πλέον η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της ενόψει και των playouts.

Το τρίποντο πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten. Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Σλίβκα.

Στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, ο Απόλλων βρίσκεται στην 9η θέση με 28 πόντους, ενώ σε μπελάδες παραμένουν οι Αγρινιώτες καθώς έχουν συγκεντρώσει 20 πόντους στην 12η θέση. Την Δευτέρα (15/3, 16:30) θα γίνει η κλήρωση των playoffs και των playouts.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΣΛΙΒΚΑ

Ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Μπεντινέλι έκανε ωραία προσπάθεια και μοίρασε με τακουνάκι στον Σλίβκα, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0 μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα, το γκολ ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα του Αγρινίου πίεζε και ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας είχε παράπονα από την ομάδα του.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις το πρώτο μέρος της αναμέτρησης στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά με τον Παναιτωλικός να δείχνει πιο επιθετικός και να κρατάει την μπάλα μετά από το 26ο λεπτό.

Ωστόσο, τις σημαντικότερες στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Τσιλούλη στο 29' και προσπάθεια του Ντάουντα ξανά με το κεφάλι στο 34'.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ