ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αργεντινή: Με το βλέμμα στο Κατάρ και τον Μέσι στο 10

O Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής

Η Αργεντινή ξεκινά από το Μπομπονέρα το δρόμο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με το βλέμμα στο Κατάρ. Υποδέχεται το Εκουαδόρ με τον Μέσι δεκάρι, πίσω από τους Μαρτίνες και Οκάμπος.

Σέντρα για τα προκριματικά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής και η Αργεντινή υποδέχεται τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/10, 03:30 ώρα Ελλάδας) το Εκουαδόρ στο Μπομπόνερα.

Η αλμπισελέστε ξεκινά το δρόμο των προκριματικών με στόχο φυσικά να καθαρίσει το ταχύτερο δυνατό την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η οποία θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι - ο Λιονέλ Σκαλόνι χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός ότι έμεινε στην Μπαρτσελόνα - ο οποίος θα παίξει σε ρόλο 10ριού όπως αναφέρουν τα media της χώρας πίσω από τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Λούκας Οκάμπος.

Ο Μαρτίνες θα υπερασπιστεί την εστία της Αργεντινής, ο Μοντιέλ το δεξί αμυντικό άκρο, ο Ταγλιαφίκο το αριστερό και ανάμεσά τους οι Μαρτίνες Κουάρτα και Οταμέντι. Στη μεσαία γραμμή οι Ντε Πάουλ, Παρέδες και Ακούνια και ο Μέσι πίσω από τους Μαρτίνες και Οκάμπος.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ