STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΑΕΚ: Απίθανο διαιτητικό λάθος, δεν έκανε πέμπτη αλλαγή η Ένωση

Άρης - ΑΕΚ: Απίθανο διαιτητικό λάθος, δεν έκανε πέμπτη αλλαγή η Ένωση
Ο Κροάτης διαιτητής του Άρης - ΑΕΚ, Ιβάν Μπέμπεκ EUROKINISSI

Λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Μπέμπεκ και τον Τζήλο στο 75ο λεπτό όταν η ΑΕΚ ήθελε να κάνει διπλή αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην της επιτραπεί η πέμπτη και τελευταία. Ο Κροάτης ζήτησε συγγνώμη από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν έτοιμος να ρίξει τον Σάχοβ αντί του Λιβάι Γκαρσία και τον Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ. Στο 75ο λοιπόν πέρασε στο ματς ο Ουκρανός και το παιχνίδι συνεχίστηκε, αλλά η Ένωση είχε ζητήσει διπλή αλλαγή κάτι για το οποίο δεν ενημέρωσε σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι ο τέταρτος (Αθανάσιος Τζήλος) τον Κροάτη διαιτητή Ιβάν Μπέμπεκ, με αποτέλεσμα να μην καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθεί η αλλαγή των Ολιβέιρα - Ανσαριφάρντ.

Βλέπετε, η ΑΕΚ είχε κάνει ήδη αλλαγές σε τρία χρονικά σημεία, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος φορ Ολιβέιρα να φορέσει το μπουφάν του, να επιστρέψει στον πάγκο και να μην γίνει η αλλαγή που ήθελε η Ένωση.

Ο Κροάτης ρέφερι ζήτησε συγγνώμη από τον Χιμένεθ. Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση, ενώ αυτό το μπάχαλο κράτησε τουλάχιστον 5-6 λεπτά.

Η πρώτη αλλαγή της ΑΕΚ είχε γίνει στο 20' (Λάτσι αντί Νεντελτσιάρου), η δεύτερη ήταν διπλή στο 60' (Μάνταλος και Λιβάγια μέσα, Κρίστιτσιτς και Μαχαίρας εκτός) και η τελευταία του 75' που επίσης θα ήταν διπλή έγινε... μονή!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ