ΑΡΗΣ

Άρης: Ανοίγουν τα χαρτιά τους Καρυπίδης και Χαριστέας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Xaristeas, Karipidis (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελός Χαριστέας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου τόσο για τα φετινά πεπραγμένα στον Άρη τη φετινή σεζόν αλλά και τα σχέδια για την επόμενη περίοδο.

Το θέμα με το ban για τον Άρη από τη FIFA αποτελεί οριστικά παρελθόν και οι κιτρινόμαυροι σχεδιάζουν με μεγαλύτερη άνεσαη την ομάδα της νέας σεζόν. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Καρυπίδη αλλά και το διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα οι οποίοι άλλωστε βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες και συζήτησαν για όλα να ανοίξουν τα χαρτιά τους την Τρίτη (4/8).

Οι δυό τους θα παραχωρήσουν συνέντευξη τόσο για τα φετινά πεπραγμένα και δη το ban που επιβλήθηκε στην ομάδα, ποιοι φταίνε, πως αυτό ξεπεράστηκε και τις κινήσεις που έγιναν. Παράλληλα θα αναλύσουν και τα πλάνα για την επόμενη περίοδο και το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν αύριο, Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σεLive Streamingαπό το επίσημο κανάλι της ομάδας μας,ARIS FC TV, στοYoutube, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ.

* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, αλλά και τους τεχνικούς, που θα καλύψουν την αυριανή συνέντευξη Τύπου, για την τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας και προβλεπόμενες αποστάσεις)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ