ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να πετύχουμε το στόχο μας"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα, δήλωσε ικανοποιημένος με τη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, επικρατώντας των Αρκάδων με 2-0.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ευχαριστημένος με τη σοβαρότητα που αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο δεν του άρεσε η εικόνα των κίτρινων στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA: "Μετά από μια διακοπή είναι ρίσκο, αλλά γενικά μας πήγε καλά. Είχαμε δύο εικόνες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα που κάναμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην επανάληψη και είχαμε εμφανώς βελτιωμένη εικόνα".

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα όπως ήταν και αυτό με τον Αστέρα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε εμείς την εικόνα που πρέπει και με σοβαρότητα να πάμε στον στόχο μας που είναι η Ευρώπη και η 2η θέση, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η αποτελεσματικότητα στην άμυνα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ