ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Προς παραμονή ο Μικέλ Αρτέτα

O Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Τότεναμ για την Premier League
O Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Τότεναμ για την Premier League @ 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μικέλ Αρτέτα θα συνεχίσει στον πάγκο της Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν να μην αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1995-96.

Η Άρσεναλ θα συνεχίσει με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο, παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στην ένατη θέση στην Premier League, στο -1 από την έβδομη Τότεναμ, έχοντας παιχνίδι παραπάνω. Τελευταία φορά που η Άρσεναλ έμεινε εκτός Ευρώπης ήταν τη σεζόν 1995-96, δηλαδή πριν από 25 χρόνια.

Παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι ιθύνοντες των "κανονιέρηδων" πιστεύουν στον Μικέλ Αρτέτα, καθώς θεωρούν ότι αυτός θα μπορέσει να τους επαναφέρει στην τροχιά των επιτυχιών.

Το ισχύον συμβόλαιο του 39χρονου τεχνικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο πολλά δημοσιεύματα στην Αγγλία θεωρούσαν αμφίβολη την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, λόγω της αποτυχημένης σεζόν.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αρτέτα θα παραμείνει κανονικά στο τιμόνι του συλλόγου, ενώ πρόσφατα είχε συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να κάνει τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας. Μέσα σε αυτές ήταν και η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Νταβίντ Λουίζ.

Photo Credits: © 2021 Nick Potts/Associated Press

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ