ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Εζίλ πληρώνει από την τσέπη του για την μασκότ των κανονιέρηδων

Ο Μεσούτ Εζίλ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Μεσούτ Εζίλ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άρσεναλ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μεσούτ Εζίλ συγκινήθηκε από την ιστορία του δεινοσαύρου-μασκότ της Άρσεναν που απολύθηκε μετά από 27 χρόνια στην ομάδα και προσφέρθηκε να του καλύπτει τα έξοδα για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Λονδρέζους.

Πέρα από την παγκόσμια κρίση στο χώρο της υγείας ο κορονοϊός έφερε και μία απίστευτη οικονομική κρίση στη κοινωνία, με το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που το υπηρετούν να υποφέρουν από τις συνέπειες.

Απτό παράδειγμα η Άρσεναλ, με μία από τις πλέον φημισμένες ομάδες όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στην Ευρώπη να παίρνει την απόφαση για περικοπές λόγω κρίσης και να δείχνει την πόρτα της εξόδου σε 55 υπαλλήλους της.

Ανάμεσά τους και ο "Gunnersaurus", η ιστορική μασκότ των κανονιέρηδων τα τελευταία 27 χρόνια, με την είδηση της απόλυσής του να σκορπάει απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας αλλά και να φέρνει μία εντυπωσιακή εξέλιξη.

Αυτή είχε ως πρωταγωνιστή τον Μεσούτ Εζίλ, που στενοχωρήθηκε με την είδηση της απόλυσης της μασκότ και έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πως για όσο καιρό θα είναι εκείνος στην Άρσεναλ θα πληρώνει το μισθό για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τη στολή.

"Ήμουν θλιμμένος από την απόλυση του Jerry Quy μετά από 27 χρόνια, του γνωστού σε όλους Gunnersaurus, της πιστής μας μασκότ.

Για όσο καιρό ακόμα θα είμαι παίκτης της Άρσεναλ, προσφέρομαι να πληρώνω εγώ το μισθό του για να συνεχίσει ο Jerry
να κάνει τη δουλειά του που αγαπάει τόσο πολύ
", έγραψε ο Εζίλ, με τον Γερμανό μέσο να έχει να παίξει στους Λονδρέζους από τον Μάρτιο και την ομάδα του να αναζητεί τρόπο να ξεφορτωθεί το πολύ υψηλό συμβόλαιό του χωρίς ωστόσο επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ