ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ άλλαξε σήμα στις φανέλες της

Ο Νταβίντ Λουίζ κατά την παρουσίαση της εκτός έδρας εμφάνισης της Άρσεναλ για τη σεζόν 2021-2022
Ο Νταβίντ Λουίζ κατά την παρουσίαση της εκτός έδρας εμφάνισης της Άρσεναλ για τη σεζόν 2021-2022 ARSENAL FOOTBALL CLUB

Η Άρσεναλ παρουσίασε τις φανέλες που θα χρησιμοποιεί τη σεζόν 2021-2022, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την κατάκτηση του FA Cup 1970-1971 και έχουν διαφορετικό... σήμα!

Η άνοιξη είναι ο μήνας που οι σύλλογοι παρουσιάζουν τις νέες εμφανίσεις και η Άρσεναλ έκανε ακριβώς αυτό, αλλά με μία εντυπωσιακή εξέλιξη. Η εκτός έδρας φανέλα που θα χρησιμοποιεί για τη σεζόν 2021-2022 δεν θα έχει το γνωστό σήμα της ομάδας, αλλά ένα διαφορετικό!

Η έμπνευση του νέου σχεδιασμού προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας της σεζόν 1970-1971. Το χρώμα της φανέλας θα είναι κιτρινωπό (Pearl Citrine), με μπλε σκούρα (Collegiate Navy blue) γράμματα σε χορηγούς και προμηθεύτρια αθλητικού υλικού, αλλά και στο σήμα, το οποίο θα είναι ένα... κανόνι!

Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή σήματος για την Άρσεναλ εδώ και 31 χρόνια. Τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο έμβλημα ήταν τη διετία 1988-1990.

Η Adidas, η οποία σχεδίασε και προμήθευσε τις νέες εμφανίσεις του συλλόγου, επέλεξε για μότο της καμπάνιας το "Άρσεναλ για όλους", για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα της οικογένειας των "κανονιέρηδων".

Η εκτός έδρας εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα στις 21 Μαΐου, ωστόσο διαδικτυακά μπορεί ο καθένας να την προμηθευτεί από τώρα στην ιστοσελίδα της Adidas.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ