ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρσεναλ: Θέλει στόπερ ο Αρτέτα και στοχεύει στον Νταγιό Ουπαμεκανό

Leipzig's Dayot Upamecano in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Dayot Upamecano in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Τα χρήματα της Άρσεναλ είναι περιορισμένα αλλά η διοίκηση είναι θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του Αρτέτα για την απόκτηση ενός στόπερ. Πρώτος στόχος ο Ουπαμεκανό της Λειψίας.

Η Άρσεναλ δεν έχει μεγάλα έσοδα λόγω της απουσίας της από το Champions League, ενώ το καλοκαίρι δαπάνησε αρκετά χρήματα για μεταγραφές όπως αυτή του Νικολά Πεπέ. Ωστόσο, ο Μικέλ Αρτέτα θέλει στόπερ και η διοίκηση των Λονδρέζων θα τρέξει για να εκπληρώσει την επιθυμία του νέου προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, υπάρχει και συγκεκριμένος στόχος για την αμυντική γραμμή. Πρόκειται για τον Νταγιό Ουπαμεκανό της Λειψίας. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί από την Λειψία με 10 εκατ. ευρώ το 2017. Πριν ο Γάλλος αγωνιζόταν στην Σάλτσμπουργκ.

Το συμβόλαιο του Ουπαμεκανό εκπνέει το 2021 και γι' αυτό το λόγο οι Κανονιέρηδες ευελπιστούν να τον πάρουν μ' ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά, όπως σημειώνουν ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ικανοποιούν τη γερμανική ομάδα, διότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τρόπος για επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Φέτος ο Ουπαμεκανό μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Λειψία. Στην αρχή της σεζόν έχασε κάμποσα ματς καθόσον αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ