ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Εκπληκτική προσωπικότητα ο Τιάγκο"

Αρτέτα: "Εκπληκτική προσωπικότητα ο Τιάγκο"
WILL OLIVER/POOL VIA AP

Ο Μικέλ Αρτέτα έπλεξε το εγκώμιο του Τιάγκο Αλκάνταρα ενόψει της μαχης της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ, αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει στο οι κανονιέρηδες προσπάθησαν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε την Τσέλσι να μένει με 10 παίκτες (αποβολή Κρίστενσεν) στο 44' στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ και δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πέρασε τον Τιάγκο Αλκάνταρα αντί του Χέντερσον στον αγωνιστικό χώρο και ο Ισπανός επιτελικός μέσος ήταν εξαιρετικός ( ρεκόρ μεταβιβάσεων σε ένα 45λεπτο αγώνα από τη σεζόν 2003-04), συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει το νικηφόρο 2-0 για τους κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ.

Μία εβδομάδα αργότερα, είναι πολύ πιθανό ο πρώην άσος της Μπάγερν να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην Λίβερπουλ παίρνοντας τη θέση του κάπτεν Χέντερσον στη μεσαία γραμμή (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού), και το γεγονός αυτό έκανε τους Άγγλους ρεπόρτερ να ρωτήσουν σχετικά τον τεχνικό της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα.

Liverpool's Thiago during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Thiago, Liverpool, 2020-21/AP IMAGES AP IMAGES

"Είναι μία εκπληκτική προσωπικότητα, ένα τρομερό ταλέντο. Είναι ξεχωριστός, έχει σπουδαίες αρετές παίζοντας στη μεσαία γραμμή και ναι, πιστεύω ότι είναι εξαιρετική προσθήκη για την Λίβερπουλ", τόνισε την Παρασκευή ο τεχνικός των Λονδρέζων, αποφεύγοντας ωστόσο να επιβεβαιώσει για το αν η ομάδα του είχε κινηθεί το περασμένο καλοκαίρι να τον αποκτήσει.

Αναφορικά με το δύσκολο ματς που περιμένει την ομάδα του στο Άνφιλντ απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας την ερχόμενη Δευτέρα, ήταν κατηγορηματικός: "Ξέρουμε τα στάνταρντς που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα, πόσο σταθεροί και συνεπείς είναι και αυτό συμβαίνει επειδή κυριαρχούν σχεδόν σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού.

Οπότε εμείς χρειάζεται να βρεθούμε στην καλύτερη κατάστασή μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και ελπίζω πως οι παίκτες μου θα είναι την Δευτέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ