ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Κάποια ημέρα θα απολυθώ ή θα φύγω, απλά δεν ξέρω πότε"

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα
Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα AP

Ο Μικέλ Αρτέτα ερωτήθηκε αν αισθάνεται πίεση εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων της Άρσεναλ και εμφανίστηκε αρκετά συνειδητοποιημένος, υποστηρίζοντας πως γνωρίζει ότι κάποια ημέρα θα αποχωρήσει από το σύλλογο. (VIDEO)

Η Άρσεναλ δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν, αφού ύστερα από 10 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 14η θέση με 13 βαθμούς. Οι πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας έχουν ανησυχήσει τους φιλάθλους, αλλά την ίδια στιγμή ο Μικέλ Αρτέτα δείχνει αρκετά συνειδητοποιημένος.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν φαίνεται να κινδυνεύει προς το παρόν, αφού οι διοικούντες την αγγλική ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητές του. Ωστόσο ο ίδιος, σε δήλωσή του, υποστήριξε πως γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

"Από την στιγμή που αποφάσισα να γίνω προπονητής γνωρίζω πως κάποια ημέρα θα απολυθώ ή θα φύγω από τον σύλλογο. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι μόλις ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου, αν θα είναι σε ένα μήνα, σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο. Επομένως, δεν ανησυχώ. Η μοναδική ανησυχία μου είναι οι παίκτες να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους και να γίνονται διαρκώς καλύτεροι. Σας ξαναλέω. Γνωρίζω πως κάποια μέρα είτε θα απολυθώ είτε θα φύγω, αλλά δεν ξέρω το πότε".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ