ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Οι δηλώσεις του Νεϊμάρ δίνουν ελπίδες στη Ρεάλ για Εμπαπέ"

Ο Κίλιαν Εμπαπέ τρέχει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού Παρί - Μπορντό για την Ligue 1 στις 28 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Κίλιαν Εμπαπέ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού Παρί - Μπορντό AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Οι δηλώσεις του Νεϊμάρ για επανασύνδεση με τον Μέσι, δίνει ελπίδες στην Ρεάλ Μαδρίτης για μεταγραφή του Εμπαπέ, σύμφωνα με την AS.

Μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νεϊμάρ έριξε... βόμβα με δηλώσεις του στο ESPN ενόψει της νέας σεζόν, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

Αυτό που θέλω περισσότερο απ' όλα είναι να παίξω ξανά με τον Μέσι. Να έχω τη δυνατότητα να τον απολαύσω και πάλι στο γήπεδο. Που θα παίξουμε; Δεν είναι πρόβλημα, οπουδήποτε, ακόμα και στο... μέρος μου. Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσουμε την επόμενη χρονιά" σχολίασε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σταρ.

Η δήλωση αυτή έδωσε τροφή σε σενάρια που θέλουν τον Μέσι να αποχωρεί από το Καμπ Νόου και να παίρνει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ισπανική εφημερίδα AS, πάντως, δίνει ακόμη μία πλευρά στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η δήλωση του Νεϊμάρ χαροποίησε ιδιαίτερα την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σχεδόν αδύνατο για την Παρί να μπορέσει να καλύψει τις ετήσιες απολαβές των Μέσι (50 εκατομμύρια), Νεϊμάρ (37 εκατομμύρια) και Εμπαπέ (22 εκατομμύρια). Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι θα αναγκαστούν να πουλήσουν τον 21χρονο Γάλλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Εμπαπέ και έτσι θα κινηθεί γι' αυτόν. Η AS αναφέρει ότι η Παρί θα ζητήσει 150-180 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι άνθρωποι των μερένγκες αναμένεται να ψάξουν μία μείωση, εφόσον το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το 2022. Το δημοσίευμα καταλήγει με την διαπίστωση ότι το 2021 θα υπάρξει αρκετά μεγάλη κίνηση στην μεταγραφική αγορά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ