ΠΑΟΚ

ΑS: Λημνιός και Παυλίδης στις αποκαλύψεις της χρονιάς

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι Δημήτρης Λημνιός και Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκονται στη λίστα της AS για τους νέους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει παγκοσμίως. Η ισπανική εφημερίδα αποδίδει το παρατσούκλι Χοακίν στον εξτρέμ του ΠΑΟΚ λόγω του στυλ του.

Τη λίστα με τους νέους παίκτες που υπόσχονται να κάνουν μεγάλα πράγματα παγκοσμίως δημοσίευσε η AS. Θέση στις επιλογές της ισπανικής εφημερίδας έχουν και δυο Έλληνες.

Είναι ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός και ο φορ της Βίλεμ, Βαγγέλης Παυλίδης. Μάλιστα στον πρώτο αποδίδεται το παρατσούκλι, Χοακίν, λόγω του στυλ του.

"Πολύ ώριμος στο παιχνίδι του, δείχνει σαν να έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο σε όλη του τη ζωή. Φωνάζει παρών και σκοράρει. Ήδη πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Το στυλ του είναι παρόμοιο με αυτό του Χοακίν", αναφέρει η AS για τον εξτρέμ του Δικεφάλου.

Εγκωμιαστικό είναι το σχόλιο και για τον φορ της Βίλεμ . "Λάμπει με τα γκολ του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Η πολύ καλή σεζόν τον έχει κάνει αναντικατάστατο στην εθνική Ελλάδας. Είναι η στιγμή να τον δούμε σε μια μεγαλύτερη ομάδα".

Η επιλογή για τους δυο Έλληνες είναι τιμητική, καθώς στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Έρλινγκ Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Φεντερίκο Βαλβέρδε ( Ρεάλ), Βινίσιους (Ρεάλ), Άνσου Φάτι ( Μπαρτσελόνα), Σάντρο Τονάλι (Μπρέσια), Μέισον Μάουντ ( Τσέλσι), Τάμι Έιμπραχαμ (Τσέλσι), Μέισον Γκρίνγουντ ( Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αλφόνσο Ντέιβις ( Μπάγερν), Νταγιό Ουπαμεκανό (Λειψία), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεν).

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ