STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης 0-0: Κουλούρια στην Τρίπολη

Οι Φατιόν και Τιλίκα μάχονται για τη μπάλα στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Φατιόν και Τιλίκα από το ματς του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους φιλοξενούμενους να υποχρεώνουν τους Αρκάδες στην πρώτη τους απώλεια βαθμών εντός έδρας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξήχθη στην Τρίπολη το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ στο 81' αλλά είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη καθώς η κεφαλιά του Λισγάρα σταμάτησε στο δοκάρι. Και πάλι όμως με αυτή την ισοπαλία στέρησαν από τους Αρκάδες τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς τους.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε πάρει αρχικά το προβάδισμα στο 15' με την ευκαιρία που έχασε ο Φατιόν.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτο μέρους ήταν η ευκαιρία που έχασε ο Ιωαννίδης στο 26' της αναμέτρησης όταν στο δεύτερο δοκάρι έκανε το τσαφ και δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Παπαδόπουλο.

Από το 30' και μετά ο Αστέρας ανέβηκε και άρχισε να δημιουργεί τις ευκαιρίες και να προσπαθεί να πάρει το προβάδισμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αστέρας τελείωσε το ματς με έντεκα τελικές αλλά μόνο οι τρεις εξ αυτών ήταν προς την εστία.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Αντίθετα ο Απόλλων Σμύρνης είχε έξι τελικές, οι δύο στην εστία, αλλά και τη σημαντικότερη ευκαιρία να πάρει το ματς όταν στο 81' η κεφαλιά του Λισγάρα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ