STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης 5-1: Φιλική συντριβή

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Μπαράλες στο Αγρίνιο

Ο Αστέρας συνέτριψε με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/10) στην Τρίπολη. Φερνάντεθ, Γκόμες, Τζίμα, Μπαμπά, Κρέσπι και Μπεντινέλι τα γκολ.

Καθόλου... φιλικός (λόγω του χαρακτήρα του ματς) δεν ήταν ο Αστέρας στην Τρίπολη κόντρα Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Αρκάδες συνέτριψαν 5-1 την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Ντρούπι Γκόμες άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (πρώτο γκολ με τη φανέλα του Αστέρα έστω και όχι σε επίσημο ματς), ενώ ο Τζίμας έκανε το 2-0.

Στο 54ο λεπτό ο Αλί Μπαμπά έκανε το 3-0, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης μείωσε στο 58' σε 3-1. Ο Λουίς Φερνάντεθ επέστρεψε στη δράση με γκολ κάνοντας το 4-1 και ο Ρέχις Κρέσπι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-1).

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Αλάγκμπε, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ντρούπι Γκόμες, Λέο Τίλικα, Ορόσκο, Τζίμας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Σουάρεθ, Αλί Μπαμπά, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος, Λουίς Φερνάντεθ, Σίτι, Μπαράλες, Ρέχις Κρέσπι.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχαλστ, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Σλίβικα, Τσαμπούρης, Ρώσση, Πατράλης, Μουνιέ, Ιωαννίδης, Κολ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Μπεντινέλι, Βάρκας, Κραγιόπουλος, Χειριτράντας, Τσιλούλης, Ντάουντα, Φατιόν, Ρόδης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ