ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Δανεικός στη Κοζέντσα ο Αντζουλάς

Ο Γιώργος Αντζουλάς με τη φανέλα του Αστέρα
Ο Γιώργος Αντζουλάς με τη φανέλα του Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιώργου Αντζουλά με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική Κοζέντσα, η οποία διατηρεί κι οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Κοζέντσα, η οποία αγωνίζεται στη Serie B, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αντζουλάς. Ο Αστέρας ανακοίνωσε την παραχώρηση του 20χρονο στόπερ με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική ομάδα, η οποία διατηρεί κι οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Αντζουλάς μέτρησε μόλις μία συμμετοχή, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ συνολικά με τους Αρκάδες έπαιξε σε 14 παιχνίδια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός αμυντικός θα αγωνιστεί στη γειτονική χώρα, αφού τη σεζόν 2018/19 είχε δοθεί και πάλι δανεικός στην primavera της Φιορεντίνα.

Η Κοζέντσα είναι στη 15η θέση της βαθμολογίας στη Serie B, με 20 βαθμούς ύστερα από 20 αγώνες, και δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντζουλά στην ιταλική ομάδα, Cosenza. Ο Αντζουλάς παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού και η Cosenza διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2021".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον δρόμο για τα playoffs ο Αστέρας
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ