ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Διατίθεται ξανά η επετειακή φανέλα

Η επετειακή εμφάνιση του Αστέρα και του ΑΠΟΕΛ για τα 200 χρόνια της Επανάστασης
Η επετειακή εμφάνιση του Αστέρα και του ΑΠΟΕΛ για τα 200 χρόνια της Επανάστασης ASTERAS FC

Ο Αστέρας έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του στα social media ότι στη διάθεση του κόσμου θα είναι ξανά η επετειακή φανέλα για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ελληνική Επανάσταση.

Ο Αστέρας την 25η Μαρτίου παρουσίασε επετειακή φανέλα από κοινού με τον ΑΠΟΕΛ για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821. Τα πρώτα κομμάτια έφυγαν με γοργούς ρυθμούς, αφού η εμφάνιση έγινε ανάρπαστη.

Οι Αρκάδες όμως με ανάρτησή τους στα social media ενημερώνουν ότι η φανέλα είναι ξανά διαθέσιμη στο Star Stote και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της προαγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι και πάλι στη διάθεσή σας!

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Star Store (https://starstore.gr) έχει ξεκινήσει η διαδικασία προαγοράς της ιστορικής φανέλας που δημιούργησαν ο ΑΣΤΕΡΑΣ και ο ΑΠΟΕΛ, σε συνεργασία με την Macron.

Σε διάστημα 30-45 ημερών από σήμερα, η επετειακή φανέλα θα βρίσκεται στα χέρια σας και θα γίνετε κι εσείς μέρος μιας ιστορικής στιγμής για την ομάδα μας!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, ευχαριστούμε για την αποδοχή, ευχαριστούμε για την κατανόηση στις προσπάθειες που κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στην τεράστια ζήτηση".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ