STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Παναιτωλικός 2-0: "Πέταξε" με ηγέτη Μπαράλες

Αστέρας - Παναιτωλικός 2-0: "Πέταξε" με ηγέτη Μπαράλες
Ο Μπαράλες κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Παναιτωλικός EUROKINISSI

Με δύο ασίστ του Μπαράλες και γκολ των Μουνάφο (7') - Φερνάντεθ (69'), ο Αστέρας νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα Ράσταβατς, δεν απείλησαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο "Θ. Κολοκοτρώνης" για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Με ηγέτη τον Μπαράλες που είχε δύο ασίστ, σκόρερ τους Μουνάφο (7') - Φερνάντεθ (69') και τον Ράσταβατς από τον πάγκο να κοουτσάρει εξαιρετικά, οι Αρκάδες πέτυχαν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα, έφτασαν τους 24 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στην έκτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν μόλις δύο τελικές, υπέστησαν τη δέκατη ήττα τους, έχοντας και δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες, μένοντας στη 12η θέση.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, ΔΙΝΕΙ ΑΣΙΣΤ Ο ΜΠΑΡΑΛΕΣ

Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να έχει την ίδια πολύ κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Δέλλα ανέβασε ταχύτητα στην επίθεση, είχε περισσότερη ενέργεια και έκανε την πρώτη του τελική στο 52' με την αδύναμη κεφαλιά του Ταχάρ που μπλόκαρε ο Τσιφτσής. Και πάλι όμως τις καλύτερες ευκαιρίες είχε ο Αστέρας.

Το φοβερό σουτ του Ρεγκίς στο 58' έδιωξε σε κόρνερ ο Κνετ, ενώ στο 66' η πολύ δυνατή κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ, που είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα, πέρασε μόλις άουτ. Αποδείχθηκε πως αυτή ήταν προειδοποιητική βολή, αφού ο Ισπανός στο 69' εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά - πάσα του Μπαράλες και αφού πέρασε τον Μαλή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή (2-0).

Ακόμα και μετά το 2-0, η ομάδα που έφτασε κοντά σε νέο γκολ ήταν ο Αστέρας. Η δεύτερη και τελευταία τελική του Παναιτωλικού καταγράφηκε στο 72' με τον Μάζουρεκ. Από εκεί και πέρα ο Μπαράλες στο 78' και ο Φερνάντεθ στο 87', από πάσα του Μπαράλες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στην πρώτη περίπτωση διότι μπλόκαρε ο Κνετ και στη δεύτερη γιατί η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Απόλυτα δίκαια νικητής ο Αστέρας.

ΜΟΥΝΑΦΟ ΣΕ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ

Το πρώτο 45λεπτο ανήκε εξ' ολοκλήρου στον Αστέρα, που έκανε άψογο παιχνίδι αμυντικά και ουσιαστικό στην επίθεση. Άνοιξε το σκορ στο 7' μετά από προβολή του Μουνάφο σε κενή εστία. Είχε προηγηθεί διαγώνια μπαλιά του Ρεγκίς και πάσα του Μπαράλες στον συμπατριώτη του.

Ο Μπαράλες ήταν πρωταγωνιστής, δίνοντας μπόλικες εναέριες μονομαχίες, φτάνοντας κοντά στο 2-0 στο 23' και στο 30', με συμπαραστάτη τον Ριέρα ο οποίος ξεδίπλωνε με εξαιρετικό τρόπο το παιχνίδι της ομάδας του. Από κοντά και ο Σίτο με τον Ρεγκίς.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ Α' Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 56,9% κατοχή μπάλας, αλλά δεν έκανε ούτε μία τελική. Ο Βέργος ήταν απελπιστικά μόνος στη γραμμή κρούσης, σπάνια έφτανε σ' αυτόν η μπάλα, την ώρα που οι περισσότερες πάσες των Αγρινιωτών δίνονταν είτε στο πλάι είτε προς τα πίσω. Ο Αστέρας έκανε αντίθετα επτά τελικές, εκ των οποίων τις τέσσερις στην εστία.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ