PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-2: Επέστρεψαν τα χαμόγελα μετά απ' το κάζο στο Europa League

Ο Κέιν και ο Λούκας πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League.
Ο Κέιν και ο Λούκας πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ κόντρα στην Άστον Βίλα Ⓒ 2021 TIM KEETON/ASSOCIATED PRESS

Μετά την ήττα από την Άρσεναλ και τον αποκλεισμό από το Europa League, η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας της Άστον Βίλα και βρίσκεται δύο πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από την Άστον Βίλα για την 18η αγωνιστική της Premier League. Tα σπιρούνια πήραν τη νίκη επικρατώντας 0-2 των Βίλανς. Έτσι, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η Τότεναμ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Το τρίποντο αυτό βοηθάει τον Μουρίνιο, καθώς ο κλοιός γύρω του σφίγγει μετά από την ήττα κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και από τον αποκλεισμό στο Europa League από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ,

Έτσι, η Τότεναμ βρίσκεται στην 6η θέση με 48 πόντους και συνεχίζει το κυνήγι για την 4άδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Συγκεκριμένα απέχει δύο μόλις πόντους από την Τσέλσι.. Η Άστον Βίλα παρέμεινε στην 10η θέση με 41 πόντους.

Τα σπιρούνια άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Κέιν συνεργάστηκε ωραία με τον Λούκας Μόουρα, ο οποίος άφησε την μπάλα στον Βινίσιους που πλάσαρε προ κενής εστίας για το 0-1.

Το 0-2 έγινε από την Τότεναμ στο δεύτερο μέρος. Ο Κέιν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μάτι Κας. Ο στράικερ των φιλοξενούμενων ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Τάργκετ, Μινγκς, Κονσά, Κας, ΜακΓκιν, Λουίς, Σανσόν (66' Μπάρκλεϊ), Τρεζεγκέ (79' Ντέιβις), Γουότκινς, Τραορέ (60' Ελ Γκαζί)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Τανγκάνγκα, Σάντσες, Ρόντον, Ρεγκιλόν (57' Ντέιβις), Λο Σέλσο (66' Μπέρχβαϊν), Εντομπελέ (81' Σισοκό), Χόιμπιεργκ, Μόουρα, Βινίσιους, Κέιν

Photo credits: ⓒ 2021 Tim Keeton/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ