ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Athletic: "Ο Βρέντζος αποφασίζει για το μέλλον του στη Νότιγχαμ"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÏÕÓÉÃÉÏÓ(Á) ÂÑÅÍÔÆÏÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÏÕÓÉÃÉÏÓ(Á) ÂÑÅÍÔÆÏÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος ενδέχεται ακόμα και να αποτελέσει παρελθόν από τη Νότιγχαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αγγλία, μία απόφαση που θα λάβει ο ίδιος το προσεχές διάστημα. Ανοιχτή κι η παραμονή με διαφορετικές αρμοδιότητες και... έδρα.

Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα εκτελεστικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι πιθανό να αλλάξει ρόλο ή αρμοδιότητες στην αγγλική ομάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Athletic".

Ο λόγος των εξελίξεων ίσως οφείλεται -χωρίς να είναι βέβαιο- στην κακή πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, που την έφερε ακόμα και σε μάχη παραμονής, την ώρα που το εκπεφρασμένο σχέδιο 5ετίας από την ανάληψη των ηνίων της νυν ιδιοκτησίας το 2017 είχε να κάνει με άνοδο στην Premier League.

Το δημοσίευμα της πολύ γνωστής κι έγκυρης ιστοσελίδας αναφέρει ότι είναι μία απόφαση που θα λάβει ο ίδιος ο Έλληνας παράγοντας, όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Το ενδεχόμενο παραμονής είναι ανοιχτό, όπως και της πλήρους αποχώρησης και επιστροφής στην Ελλάδα, σε κάποια άλλη επιχείρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ρεπορτάζ του Ντάνιελ Τέιλορ δεν αποκλείει ακόμα κι ένα συγκερασμό, με επιστροφή του Βρέντζου στην Αθήνα, αλλά διατηρώντας ανώτατο διοικητικό ρόλο στη Φόρεστ, έστω και εξ αποστάσεως.

Επί ημερών Μαρινάκη στη Φόρεστ, ο Βρέντζος είχε τον ίδιο ρόλο από το 2017. Στα πρώτα τρία χρόνια η ομάδα ανέβαζε προοδευτικά την κατάταξή της στην Championship, τερματίζοντας στη 17η θέση το 2018, στην 9η το 2019 και στην 7η το 2020, ωστόσο τη φετινή σεζόν για την ώρα βρίσκεται στη 16η θέση.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νικ Ράνταλ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανέφερε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη από το σύλλογο και "επαναλαμβανόμενα". Την ίδια στιγμή, η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου, αν και ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Η μεταγραφική πολιτική αποτελεί ακόμα ένα "αγκάθι" στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου, με τον Ράνταλ να τη χαρακτηρίζει ακόμα και "βραχυπρόθεσμη", κάτι που εκ των υστέρων δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

"Κανείς δεν χρεώνει στον Βρέντζο έλλειμμα αφοσίωσης, όμως ταυτόχρονα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των φιλάθλων για τον απότομο τρόπο διοίκησης και συγκεκριμένα την κάκιστη απόδοση του συλλόγου στην πιο εκτενή και συχνά χαοτική περίοδο μεταγραφικής δραστηριότητας στην ιστορία της ομάδας", αναφέρει το δημοσίευμα μεταξύ άλλων.

Η κανονική διάρκεια στην κατηγορία ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο, με τη Νότιγχαμ να υποδέχεται την Πρέστον. Χωρίς να εμπλέκεται σε playoffs ανόδου, η ώρα των αποφάσεων του Βρέντζου για την επόμενη μέρα πλησιάζει, χωρίς να υπάρχει κάτι απτό μέχρι στιγμής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΓΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ