ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο: Δικός της για τέσσερα χρόνια ο Καράσκο

Chelsea's Victor Moses, left, and Atletico's Yannick Carrasco, right, challenge for the ball during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea's Victor Moses, left, and Atletico's Yannick Carrasco, right, challenge for the ball during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στην Ατλέτικο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο, με τους ροχιμπλάνκος να αποκτούν με κανονική μεταγραφή τον Βέλγο επιθετικό μετα από ένα εξάμηνο στο οποίο τον είχαν πάρει με τη μορφή δανεισμού από την Νταλιάν.

Η Ατλέτικο ήταν η ομάδα με την οποία έκανε το ξεπέταγμα στην καριέρα του ο Γιανίκ Καράσκο παίζοντας σε αυτήν από το 2015 μεχρι το 2018, για να φύγει ωστόσο από την Μαδρίτη στα τέλη Φλεβάρη του 2018 μαζί με τον Νικολάς Γκαϊτάν και να μετακινηθεί στην Κίνα για χάρη της Νταλιάν.

Δεν ήταν όμως γραπτό να στεριώσει στην Ασία και δύο χρόνια μετά επέστρεψε στην Ευρώπη και φυσικά στην αγαπημένη του Ατλέτικο, που τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, για να έρθει τον Σεπτέμβριο η οριστική μετακόμισή του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε σε συμφωνία με την Νταλιάν και τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βέλγο διεθνή (41 συμμετοχές - 6 γκολ με τους κόκκινους διαβόλους), που ευελπιστεί από την πλευρά του να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του μέσω της "Ατλέτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ