ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Κατέρρευσε στην προπόνηση ο Ντεμπελέ

Ατλέτικο: Κατέρρευσε στην προπόνηση ο Ντεμπελέ

Ο Μουσά Ντεμπελέ έκανε τους ανθρώπους της Ατλέτικο να καρδιοχτυπήσουν καθώς λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό σημάδεψε την προπόνηση της Ατλέτικο την Τρίτη (23/3), με τον Μουσά Ντεμπελέ να χάνει τις αισθήσεις του και να πέφτει στο έδαφος λόγω πτώσης της πίεσης και να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθει σε σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των ισπανικών μίντια, ο Ντεμπελέ βρίσκεται τώρα σε καλή κατάσταση, με το λιποθυμικό επεισόδιο να οφείλεται σε ελαφριά πτώση της αρτηριακής του πίεσης.

"Ο παίκτης βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ατλέτικο, με τον Ντεμπελέ να αναμένεται να υποβληθεί σε εξονυχυστικές εξετάσεις για να διασφαλιστεί πως δεν θα κινδυνεύει η καριέρα του και πολύ περισσότερο η υγεία του.

Αξίζει να επισημανθεί πως ήταν τόσο μεγάλος ο φόβος που ένιωσαν οι συμπαίκτες του ώστε πολλοί από αυτούς να τρέξουν σφαίρα προς το ασθενοφόρο που ήταν ακριβώς δίπλα στον αγωνιστικό χώρο για να γίνει η μεταφορά του 24χρονου Γάλλου φορ, με τον Χιμένες να φτάνει μάλιστα πρώτος στο ασθενοφόρο και να σηκώνει το φορείο.

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ