ΑΡΣΕΝΑΛ

Ατλέτικο: Συμφώνησε με την Άρσεναλ για τον Τορέιρα

Ο Λούκας Τορέιρα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ στο Emirates για την Premier League.
Ο Λούκας Τορέιρα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ (AP PHOTO/JON SUPER)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον Λούκας Τορέιρα με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2021.

Κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Λούκας Τορέιρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Οι κολτσονέρος φέρεται να έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του 24χρονου Ουρουγουανού με την μορφή δανεισμού.

Στη συμφωνία μάλιστα θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο. Ο παίκτης τα έχει βρει και με την ομάδα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα ιατρικά για την ολοκλήρωση του deal.

Ωστόσο, όπως, υποστηρίζει ο Ρομάνο, η μεταγραφή θα προχωρήσει όταν πωληθεί είτε ο Ερέρα, είτε ο Λεμάρ. Σύμφωνα με το Goal.com, ο Τορέιρα έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ.

Ο Λούκας Τορέιρα αγωνίζεται στους κανονιέρηδες από το 2018, όταν και αποκτήθηκε από την Σαμπντόρια για το ποσό των 28,65 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει φορέσει την φανέλα της Άρσεναλ 89 φορές πετυχαίνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ