STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0: Ο Μανούσος τον οδήγησε στη δεύτερη νίκη

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ στη διάρκεια αγώνα της Super League Interwetten
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ σε αγώνα της Super League Interwetten EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι με τα γκολ των Μανούσου (είχε και ασίστ) και Κωτσόπουλου και έφτασε στη δεύτερη νίκη του στη Super League Interwetten. Αποβλήθηκε στο 51' ο Ταχάρ.

Τη δεύτερη νίκη του στη SuperLeague Interwetten πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχθηκε στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό και το νίκησε 2-0.

Πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ο Γιώργος Μανούσος. Άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, ενώ έδωσε την ασίστ στον Κωτσόπουλο για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, χρειάστηκε ωστόσο ένα πέναλτι για ν' ανοίξει το σκορ.

Στο 12ο λεπτό δόθηκε ο Ευάγγελος Μανούχος σφύριξε πέναλτι σε επαφή του Ντάλσιο με τον Ρισβάνη. Ο VAR επικοινώνησε με τον VAR, κλήθηκε να δει ιδίοις όμμασι τη φάση στο μόνιτορ και διατήρησε την απόφασή του, αν και τηλεοπτικά πλάνα δεν ξεκαθαρίζουν απόλυτα την παράβαση.

Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος με την μπάλα να πηγαίνει στη μία πλευρά και τον Κνετ να πέφτει στην άλλη.

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν σαφέστατα πιο δραστήρια. Πάτησε περιοχή περισσότερο, ενόχλησε περισσότερο την αντίπαλο. Αντίθετα ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε νωθρός και νωχελικός.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια, αλλά σε κάθε περίπτωση το πίστεψαν περισσότερο. Μπορεί οι ευκαιρίες να μην ήταν κλασικές, αλλά οι Περιστεριώτες έβγαλαν περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΤΑΧΑΡ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ

Οι Αγρινιώτες μπήκαν καλύτερα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο και προσπάθησαν να βγουν μπροστά.

Το εγκληματικό μαρκάρισμα του Ταχάρ στον Κωτσόπουλο τιμωρήθηκε σωστά με αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ψαλίδισε τις ελπίδες του Παναιτωλικού. Κύριο ρόλο σε αυτό έπαιξε το χρονικό σημείο. Ήταν πάνω που οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να πιστεύουν στην ισοφάριση, ότι μπορούν να αλλάξουν την κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αλγερινός ωστόσο είχε άλλα σχέδια.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανούσου. Ωραία κίνηση του σκόρερ του πρώτου γκολ από δεξιά, πανέμορφη κεφαλιά του 23χρονου - τον οποίον πιστεύει πολύ ο Κάναντι - εντός περιοχής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ