STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Βόλος 1-0: Ο Ούμπιδες είπε "αντίο" με γκολ και τρίποντο

Ο Ούμπιδες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Βόλο
Ο Ούμπιδες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες αποχαιρέτησε την δράση με γκολ, χαρίζοντας στον Ατρόμητο τη νίκη στο παιχνίδι με τον Βόλο (1-0). Standing ovation και δάκρυα κατά την αλλαγή του, στο 90+1' της αναμέτρησης.

Μετά από δεκαοχτώ (18) χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ο Χαβιέρ Ούμπιδες έγραψε τον επίλογο αυτής, το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαΐου. Με τον καλύτρερο τρόπο μάλιστα: με γκολ και νίκη για την ομάδα του. Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Ο Γιώργος Μανούσος κέρδισε το πέναλτι στο 61' του αγώνα μετά το χέρι του Φαούστο Γκρίλο, αλλά -ιπποτικά λειτουργώντας- άφησε τον Χαβιέρ Ούμπιδες να αναλάβει την εκτέλεση. Κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων ένα λεπτό αργότερα, για να γράψει πει με αυτόν τον τρόπο το "αντίο" στην ποδοσφαιρική δράση.

Το κλίμα στο γήπεδο του Περιστερίου ήταν αρκετά φορτισμένο εξαρχής για τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ατρομήτου, οι οποίοι ήξεραν πως αυτό θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού τους με την κυανόλευκη φανέλα. Κι η αλήθεια είναι πως όσα αφορούσαν στον 39χρονο μεσοεπιθετικό αποτέλεσαν ό,τι σημαντικότερο συνέβη στο ενενηντάλεπτο, αφού οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές.

Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος έκλεισε τη σεζόν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, την ώρα που ο Χαβιέρ Ούμπιδες αποθεώθηκε κατά την αλλαγή του στο 90+1' της αναμέτρησης. Με standing ovation από τους λιγοστούς φιλάθλους που είχαν δικαίωμα παρουσίας στις εξέδρες του Περιστερίου, αλλά και δάκρυα στα μάτια για τον ίδιο, συναισθήματα που κορυφώθηκαν την στιγμή που φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γιώργο Μανούσο.

Εξάλλου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρομήτου βράβευσαν των έως τώρα αρχηγό τους, έναν παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για οκτώ από τα δώδεκα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.


Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ