ΠΑΟΚ

Ατζέντης Σβιντέρσκι: "Ίσως φτάνει η ώρα για μια αλλαγή"

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του Σβιντέρσκι στην Τούμπα άφησε σε συνέντευξη του ο εκπρόσωπος του, μιλώντας για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Τσιγγάρας μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Μάριους Πιεκάρσκι, ατζέντης του Κάρολ Σβιντέρσκι σε συνέντευξη του για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους εκπροσωπεί μίλησε και για το "στάτους" του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Ο Πιεκάρσκι άφησε μάλιστα και ερωτηματικά για το μέλλον του Πολωνού επιθετικού, κάνοντας λόγο για το ενδεχόμενο μιας αλλαγής παρά το γεγονός ότι πλέον ο Σβιντέρσκι θεωρείται ο βασικός επιθετικός του Δικεφάλου.

"Αυτό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε. Ο Σβιντέρσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και όταν αποκτήθηκε ο Τσόλακ πήρε αυτός τη θέση του βασικού επιθετικού. Ο Κάρολ άξιζε να παίζει, δεν απογοητεύτηκε, συνέχισε να σκοράρει τακτικά και να βοηθά την ομάδα του. Τώρα η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, καθώς αγωνίζεται ολοένα και περισσότερο. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Πολωνίας και νομίζω ότι είναι ικανοποιημένος από την πορεία της καριέρας του. Ίσως όμως σιγά σιγά να φτάνει η ώρα για αλλαγή. Θα δούμε ποια θα είναι η μοίρα του", είπε ο εκπρόσωπος του επιθετικού του Δικεφάλου.

Οι δηλώσεις του Πιεκάρσκι δείχνουν ότι αναμένεται ένα θερμό καλοκαίρι για τον Σβιντέρσκι. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ θα μπει την επόμενη σεζόν στο τελευταίο χρόνο της ισχύος του και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του στην Τούμπα. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο εκπρόσωπος του Πολωνού φορ συχνά πυκνά, φέρνει προτάσεις για τον πελάτη του από ομάδες του εξωτερικού.

Όπως άλλωστε έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο Σβιντέρσκι τον περασμένο Γενάρη υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για αυτόν από την Μπολόνια και βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου.

ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ"

Εξάλλοτ, Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στη NOVA για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η οποία, όπως είπε δεν μπορεί να έχει και πολλές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι των Δικεφάλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Δε νομίζω πως θα είναι κάτι διαφορετικό. Πάνω κάτω θα είναι το ίδιο πιστεύω. Οπότε πρέπει να μπούμε, ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την πρόκριση στο Κύπελλο και τα παιχνίδι που απομένουν για τα πλέι οφ: "Είμαστε σε πολύ καλό momentum. Θα πάμε πολύ καλά σ’ αυτά τα ματς, τα θέλουμε. Κοιτάζουμε – σίγουρα – και τον τελικό αλλά προέχουν αυτά τα τέσσερα ματς".

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Σίγουρα υπάρχει μια κόπωση καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς. Αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όπως είπα έχουμε λίγα ματς, οπότε θα μπούμε να τα δώσουμε όλα για να τελειώσουμε καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ