ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης

Ο άλλοτε παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Αρτούρας Ριμκεβίσιους, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του σε ηλικία 36 ετών, πυροβοολώντας με μία σφαίρα το κεφάλι του.

Τραγωδία με ποδοσφαιρικό φόντο στην Λιθουανία, καθώς ο Αρτούρας Ριμκεβίσιους αυτοκτόνησε τη Δευτέρα (23/9) πυροβολώντας θανάσιμα με μία σφαίρα το κεφάλι του, με τις συνθήκες που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ο Ριμκεβίσιους είχε περάσει από αρκετές ομάδες στο διάστημα της 15ετούς καριέρας του (2001-2016) και δύο από αυτές ήταν ελληνικές: τη σεζόν 2010-11 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης του οποίου τη φανέλα φόρεσε σε ένα μόνο παιχνίδι ενώ την ίδια σεζόν δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς.

"Ο Ριμκεβίσιους σκόραρε τρία γκολ σε επτά εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και είναι μέσα στους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Συνολικά μέτρησε 117 γκολ σε 205 παιχνίδια ενώ με τη φανέλα της Šiauliai είχε πετύχει 35 γκολ το 2012, γεγονός που του έδωσε το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη εκείνης της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε επίσης σε Λετονία, Φινλανδία, Ελλάδα και Μπρουνέι. Τραυματισμοί τον υποχρεώσαν να κρεμάσει τα παπούτσια του το 2016 και έκτοτε ήταν προπονητής σε τμήματα υποδομής", αναφέρει για την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Ριμκεβίσιους η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ