ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Bild: "Έφυγε το πούλμαν της Ντόρτμουντ ξεχνώντας τον Χούμελς στα αποδυτήρια"

Mats Hummels of Borussia Dortmund celebrates after scoring  against Shakhtar Donetsk  during a Champions League round of 16, first leg  soccer match at Donbas Arena  stadium in Donetsk, Ukraine, Wednesday, Feb. 13, 2013.  (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Mats Hummels of Borussia Dortmund celebrates after scoring against Shakhtar Donetsk during a Champions League round of 16, first leg soccer match at Donbas Arena stadium in Donetsk, Ukraine, Wednesday, Feb. 13, 2013. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Στην αποκάλυψη πως το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ έφυγε από το γήπεδο της Κολωνίας μετά από παιχνίδι των δύο ομάδων έχοντας ξεχάσει στο γήπεδο τον Ματς Χούμελς, προχώρησε η "Bild".

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες ακόμα και όταν πρόκειται για γερμανικές, όπου η πειθαρχεία και η οργάνωση είναι το Α και το Ω για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο λόγος για ένα άκρως ασυνήθιστο σκηνικό που στήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης της Κολωνίας με την Ντόρτμουντ για την 26η αγωνιστική της Bundesliga στις 20 Μαρτίου (2-2 το τελικό αποτέλεσμα) και που είχε ως πρωταγωνιστή -άθελά του- τον Ματς Χούμελς.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα "Bild", που έμαθε αρκετές ημέρες μετά τι είχε συμβεί, οι άνθρωποι των Βεστφαλών ξέχασαν τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό στο γήπεδο, αφού ουδείς αντιλήφθηκε την απουσία του από το πούλμαν της ομάδας και αυτό αναχώρησε, αφήνοντάς τον στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Κολωνίας.

"Αυτό το μπέρδεμα συμβολίζει την προβληματική σεζόν που έχει η Ντόρτμουντ και που πιθανότατα θα την βρει στο φινάλε να μένει εκτός από το νέο Champions League", ήταν το δηκτικό σχόλιο της εφημερίδας, η οποία υπογράμμισε πως ο υπαρχηγός των κιτρινόμαυρων επέστρεψε με δικό του μέσο στη βάση της ομάδας του.

Πάλι καλά που η απόσταση Κολωνίας - Ντόρτμουντ είναι μόλις 100 χιλιόμετρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ