ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Black Friday: Δέκα value money επιλογές ελεύθερων ποδοσφαιριστών

Ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Φάμπιο Μπορίνι, ο Αχμέντ Μούσα
Ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Φάμπιο Μπορίνι, ο Αχμέντ Μούσα AP/PHOTO

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει και το Sport24 σας παρουσιάζει τις 10 καλύτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά και μπορούν να αποτελέσουν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σοφή επιλογή για πολλές ομάδες.

Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά και τα πάρε-δώσε των μεταγραφών δεν αργούν να έρθουν.

Δεν είναι λίγες μάλιστα, οι ομάδες που έχουν στρέψει ήδη τις ματιές τους στην αγορά, προκειμένου να ενισχύσουν με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τα ρόστερ τους.

Το Sport24.gr με τη βοήθεια του Transfermarkt σας παρουσιάζει τις 10 καλύτερες ευκαιρίες ελεύθερων παικτών για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο:

1 Αχμέντ Μούσα (6 εκατ. ευρώ)

Είναι ο παίκτης που μπορεί με τα ανεβάσματά του να ενισχύσει και να βοηθήσει από τα αριστερά την επιθετική ενέργεια μίας ομάδας. Ο 28χρονος Νιγηριανός έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων συλλόγων στο παρελθόν όπως η Λέστερ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ από το 2010 είναι και διεθνής με την εθνική Νιγηρίας.

Ο άλλοτε αριστερός εξτρέμ των "αλεπούδων" αγωνίστηκε με τον αγγλικό σύλλογο από το 2016 έως το 2018, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε 33 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2018 ο Μούσα επέστρεψε ως δανεικός στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία έφυγε το 2016 για λογαριασμό της Λέστερ.

Στη Μόσχα ο Νιγηριανός επιθετικός είχε περισσότερες ευκαιρίες από όσες του δόθηκαν στην Αγγλία, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 184 ματς, πετυχαίνοντας 61 γκολ, ενώ σημείωσε και 33 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από την Αλ Νασρ αντί 16.500.000 ευρώ. Στη Σαουδική Αραβία έμεινε μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Αχμέντ Μούσα κλήθηκε στην εθνική Νιγηρίας 18 χρονών και εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια σε ένας εκ των βασικών συντελεστών της εθνικής ομάδας. Έχει αγωνιστεί σε 87 αγώνες και έχει βρει 15 φορές δίχτυα.

Μέχρι στιγμής βρίσκεται στο ράφι και η αξία του σύμφωνα με το Transfermakt κοστολογείται στα 6.000.000 ευρώ.

2 Τζακ Γουίλσιρ (4 εκατ. ευρώ)

Μέχρι στιγμής ο Τζακ Γουίλσιρ έχει παραμείνει πιστός στην Premier League, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα άλλο πρωτάθλημα πέραν του αγγλικού. Μάλιστα, μέχρι το 2016 αγωνιζόταν με την εθνική Αγγλίας.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Άρσεναλ. Ο 9χρονος τότε Γουίλσιρ ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου και το επαγγελματικό συμβόλαιο δεν άργησε να έρθει.

Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε με την πρώτη ομάδα των "κανονιέρηδων" σε ηλικία μόλις 16 ετών και παρέμεινε στο Emirates για τα επόμενα 10 χρόνια. Φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ σε 198 παιχνίδια και κατάφερε να σκοράρει 14 φόρες και να σημειώσει 30 ασίστ σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Τζακ Γουίλσιρ στην αναμέτρηση Άρσεναλ - Έστερσουντ για το Europa League
Ο Τζακ Γουίλσιρ στην αναμέτρηση Άρσεναλ - Έστερσουντ για το Europa League AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Στο ενδιάμεσο αγωνίστηκε ως δανεικός με την Μπόλτον -η οποία το καλοκαίρι κατρακύλησε στην 4η κατηγορία- και με την Μπόρνμουθ. Η Γουέστ Χαμ υπήρξε η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε και από τις 5 Οκτωβρίου βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αποκλείεται η Τότεναμ να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως δεν θα μπορούσε να παίξει ποτέ στα "σπιρούνια".

3 Φάμπιο Μπορίνι (4 εκατ. ευρώ)

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Φάμπιο Μπορίνι έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα, με το κασέ του, σύμφωνα με το Tranfermarkt, να κοστολογείται στα 4.000.000 ευρώ. Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε δύο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Premier League και τη Serie A, ενώ φόρεσε τη φανέλα μεγάλων κλαμπ -μεταξύ άλλων- της Τσέλσι, της Ρόμα, της Μίλαν, της Λίβερπουλ και της Σάντερλαντ.

Από πολλούς μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί και το παιδί για όλες τις δουλείες. Δεν πρόκειται βέβαια, για έναν τυχαίο χαρακτηρισμό, αλλά στις πολλές θέσεις από τις οποίες έχει περάσει. Συγκεκριμένα, ο τότε τεχνικός της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, τον χρησιμοποίησε σε 8 διαφορετικές θέσεις.

Το όνομά του επίσης, έχει συνδεθεί και με δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Τον περασμένο Μάιο η ΑΕΚ έδειξε το ενδιαφέρον της, με τον Ίλια Ίβιτς μάλιστα, να έρχεται σε επαφή με την πλευρά του Ιταλού. Το θέμα ωστόσο, "κόλλησε" στις οικονομικές απαιτήσεις των δύο συλλόγων, καθώς η Ένωση δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο που αξίωνε ο Μπορίνι με ετήσιες αποδοχές άνω των 2.000.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σκέφτεται μετά τον Μαουρίσιο να πραγματοποιήσει ακόμη μία μεταγραφή για τη θέση της επίθεσης, φαίνεται να έχει μελετήσει μεταξύ άλλων και την περίπτωση του 29χρονου. Λέτε να δούμε τον Μπορίνι στη Super League; Ποιος ξέρει άραγε..

4 Ντάνιελ Στάριτζ (4 εκατ. ευρώ)

Τον Αύγουστο του 2019 ο Ντάνιελ Στάριτζ αποφάσισε ύστερα από 19 χρόνια να "δοκιμάσει την τύχη" του μακριά από την Αγγλία. Έτσι κι έγινε. Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Τουρκία, καθώς η Τραμπζονσπόρ τον απέκτησε ως ελεύθερο από τη Λίβερπουλ.

Ο 31χρονος υπέγραψε με τους "κόκκινους" το 2013 και την ίδια χρονιά αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της Premier League, με 21 γκολ, ενώ συνολικά έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ 68 γκολ και 26 ασίστ σε 128 ματς. Μάλιστα, μαζί με τον Λουίς Σουάρες αποτέλεσαν το κορυφαίο δίδυμο της ομάδας για τη σεζόν 2013/14, χωρίς να καταφέρουν ωστόσο, να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης, τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Τσέλσι
Ο Ντάνιελ Στάριτζ στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Τσέλσι AP PHOTO/RUI VIEIRA


Ο Στάριτζ αν και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών και στην Τουρκία, μπόρεσε σε 16 αγώνες να σκοράρει 7 γκολ και να μοιράσει 4 ασίστ. Παρόλα αυτά, τον περασμένο Μάρτη ο Άγγλος επιθετικός έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ. Αιτία ήταν η τιμωρία με τέσσερις μήνες αποκλεισμό που έλαβε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για παράνομο στοιχηματισμό. Έκτοτε είναι χωρίς ομάδα.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και νυν τηλεσχολιαστής, Μάικα Ρίτσαρντς, βλέπει τον Στάριτζ ως μία λύση για τα προβλήματα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ μετά το ματς της πρεμιέρας στο "Μολινιού", αλλά και η απουσία του Σέρχιο Αγκουέρο, έχει δημιουργήσει προβλήματα στη γραμμή κρούσης των πολιτών. ""Μπορεί άνετα να γεμίσει το κενό στην επίθεσή της όταν θα λείπουν οι Αγκουέρο και Ζεσούς με προβλήματα τραυματισμών", τόνισε στο BBC.

5 Κουάντουο Ασαμόα (4 εκατ. ευρώ)

Ο Κουάντουο Ασαμόα απασχόλησε έντονα το περασμένο καλοκαίρι τα ελληνικά ΜΜΕ, μετά από δημοσιεύματα στην Γκάνα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του πρώην μέσου της Ίντερ μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, δεν προχώρησε η υπόθεση των "ερυθρολεύκων" με τον 31χρονο Γκανό, όπως δεν προχώρησε ούτε και με άλλες ομάδες που φέρεται επίσης, να τον ήθελαν. Συγκεκριμένα, οι Μπενεβέντο (Ιταλία), Σαουθάμπτον (Αγγλία), Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι (Τουρκία) είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, χωρίς ωστόσο, ευδοκιμήσει καμία συνεργασία.

Έτσι, ο αριστερός μπακ έμεινε στους "νεραντζούρι" μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του στις αρχές του περασμένου μήνα.

Ο Ασαμόα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λίμπερτι. Το 2007 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ελβετικής Μπελιντσόνα, ενώ παραχωρήθηκε ως δανεικός κατά σειρά σε Τορίνο και Ουντινέζε. Η ομάδα του Φρίουλι τον απέκτησε το 2009 αντί 1.000.000 ευρώ και τον πούλησε το 2012 στη Γιουβέντους αντί 18.000.000 ευρώ. Η Ίντερ τον απέκτησε το 2018, έχοντας μείνει ελεύθερος από τους "μπιανκονέρι".

Μάλιστα, το όνομα του Ασαμόα δεν συνδέθηκε μόνο με τους Πειραιώτες, αλλά μετά το κλείσιμο της πρώτης μεταγραφικής περιόδου συζητήθηκε και στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να εξετάζουν την περίπτωσή του. Δεν προέκυψε παρόλα αυτά, κάποια κίνηση από τη μεριά του Δικέφαλου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να υπάρξει το Γενάρη.

6 Μάριο Μπαλοτέλι (3 εκατ. ευρώ)

Ελεύθερος, αλλά όχι για πολύ. Η συνεργασία του Μάριο Μπαλοτέλι με τη Μπρέσια έληξε άδοξα τον περασμένο Ιούλιο, καθώς η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε στη Serie B και δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αν και βρίσκεται για αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα, ο ίδιος διαβεβαίωσε τον περασμένο μήνα, μέσω τηλεοπτικής παρέμβασης στο ιταλικό "Big Brother" που συμμετέχει ο αδερφός του, ότι πολύ σύντομα θα βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση Μαρσέιγ - Λιλ
Ο Μάριο Μπαλοτέλι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση Μαρσέιγ - Λιλ AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Το όνομά του, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Corriere dello Sport, έχει συνδεθεί με τη Τζένοα, ενώ αναφέρει πως είχε μιλήσει επίσης, με Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσέ, Κλουζ, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Φλαμένγκο, αλλά και Άρη.

Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες εξελίξεις τον θέλουν να μετακομίζει στη Βραζιλία για τη Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς ο νέος πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Λέβεν Σιάνο, ευελπιστεί να ντύσει σύντομα στα ασπρόμαυρα τον Super Mario. Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν μετά τη δημοσίευση ενός video, που του έστειλε ο 30χρονος επιθετικός για να τον συγχαρεί, στο οποίος έλεγε πως θα τα πουν πολύ σύντομα.

Ο Μπαλοτέλι αν και δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το οποίο στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις και Μαρσέιγ.

7 Κέβιν Στιούαρτ (2,8 εκατ. ευρώ)

Το καλοκαίρι του 2014 ο 27χρονος πλέον αμυντικός μέσος άφησε την Τότεναμ για τη Λίβερπουλ. Αν και έμεινε με τους "κόκκινους" για τα επόμενα τρία χρόνια ο Στιούαρτ δεν υπολογιζόταν από τον Γιούργκεν Κλοπ, με αποτέλεσμα μέσα σε αυτό το διάστημα να έχει παραχωρηθεί ως δανεικός τρεις φορές: σε Σουίντον, Μπέρτον και Τσέλντεναμ.

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα βασικά πλάνα του Γερμανού τεχνικού τον έφερε το 2017 μακριά από το Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ πούλησε στη Χαλ (EFL League One) τον Άγγλο-Τζαμαϊκανό αμυντικό μέσο αντί 4.500.000 ευρώ.

Σήμερα, το κασέ του, σύμφωνα πάντα με το Tranfermarkt, έχει πέσει στα 2.800.000 ευρώ, αλλά δεν παύει να είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε δύο κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Το συμβόλαιό του με τους "τίγρεις" έληξε το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε παραμένει ελεύθερος.

8 Ουμάρ Νιάς (2,5 εκατ. ευρώ)

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (2016) η Έβερτον ξόδεψε 17.900.000 ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας, για την απόκτηση του Ουμάρ Νιάς. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος είχε βρει τη θέση του στη ρώσικη ομάδα, φόρεσε 42 φορές την φανέλα της, πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ.

Ωστόσο, δεν είχε την ίδια ακριβώς τύχη και με τα ζαχαρωτά. Ο Μάρκο Σίλβα του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολόγιζε για τη βασική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να αναζητήσει κάποιον άλλον σύλλογο που θα του προσέφερε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έτσι, προέκυψε η Καρντίφ, στην οποία συνέχισε την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (2019).

Ο Ουμάρ Νιάς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας
Ο Ουμάρ Νιάς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας NICK POTTS/PA VIA AP

Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε πέντε φορές με τη φανέλα των "ζαχαρωτών" και κατάφερε να βρει δύο φορές δίχτυα. Το συμβόλαιό του με την Έβερτον έληξε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά τον Σεπτέμβριο υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων. Ο λόγος για την Σότσι (Ρωσία) και τον Παναθηναίκό. Πράγματι υπήρξαν κάποια σενάρια που συνέδεαν τους "πράσινους" με τον Νιάς, αλλά παρέμειναν σενάρια.

9 Γιόζο Σιμούνοβιτς (2,2 εκατ. ευρώ)

Ο Γιόζο Σιμούνοβιτς γεννήθηκε στην Κροατία και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το 2015 αποκτήθηκε από τη Σέλτικ αντί 7.500.000 ευρώ, έμεινε πέντε χρόνια στην ομάδα και πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και τρία Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Το 2017 αποφάσισε να αλλάξει εθνική ομάδα και παίρνοντας το "πράσινο φως" από τη FIFA πλέον θα αγωνίζεται με την εθνική Βοσνίας. Ο Σιμούνοβιτς φόρεσε τη φανέλα της Κροατίας στις "μικρές" εθνικές ομάδες, από την κ-14 μέχρι την κ-21, ωστόσο έχει ρίζες και από τη Βοσνία.

Μάλιστα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά τον τραυματισμό του Ζίγκα Λάτσι, η ΑΕΚ αναζητούσε στην αγορά έναν παίκτη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με εμπειρία στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έτσι, ο Σιμούνοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Σέλτικ τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε πολύ ψηλά στη λίστα του Ίλια Ίβιτς.

Ο 26χρονος αν και αποτέλεσε έναν από τους στόχους των "κιτρινόμαυρων" δεν έγινε γνωστή κάποια επαφή των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια εξέλιξη και να παραμένει χωρίς ομάδα.

10 Σίντζι Καγκάβα (2 εκατ. ευρώ)

Αν και ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα και το όνομά του βρέθηκε να απασχολεί τον προηγούμενο μήνα μαζί με του Ασαμόα τον Δικέφαλο, δημοσιεύματα τον θέλουν να καταλήγει τελικά στη Βραζιλία, για λογαριασμό της Μποταφόγκο.

Ο Καγκάβα είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ισπανία και στην αρχή όλα έδειχναν ότι θα συνεχίσει, καθώς είχαν προκύψει προτάσεις από τις Σαμπαντέλ και Τενερίφη. Ωστόσο, το μέλλον του 31χρονου φαντάζει αρκετά πιο μακριά.

Φόρεσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ το 2010 και πραγματοποίησε μία πολύ καλή πρώτη σεζόν πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 28 αγώνες σε Γερμανία και Ευρώπη. Το όλο υποσχέσεις ξεκίνημα του έκανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξοδέψει 12.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στο Ολντ Τράφορντ, ο Καγκάβα συμμετείχε σε 57 ματς, είχε 6 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ντόρτμουντ, με τα χρώματα της οποίας μετράει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ.

Μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, η Σαραγόσα έχει επιτρέψει στον 31χρονο μέσο να συνεχίσει να προπονείται στις εγκαταστάσεις της, έτσι ώστε να διατηρείται σε φόρμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΣΤΕΡ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BLACK FRIDAY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ