ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάαλαντ: Χατ τρικ στο ντεμπούτο του όπως και ο Ομπαμεγιάνγκ

Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring his third goal of the game during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund FC Augsburg at the WWK Arena in Augsburg, Germany, Saturday, Jan. 18, 2020. (Tom Weller/dpa via AP)
Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring his third goal of the game during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund FC Augsburg at the WWK Arena in Augsburg, Germany, Saturday, Jan. 18, 2020. (Tom Weller/dpa via AP) AP

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε χατ τρικ στο ονειρεμένο του ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ,όπως ακριβώς και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τον Αύγουστο του 2013.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ανεπανάληπτο 5-3 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ και ενώ η ομάδα της Βεστφαλίας έχανε με 3-1. Μέσα σε 23 λεπτά (από το 56' ως το 79') ο Νορβηγός πέτυχε τρία γκολ, κάνοντας με το... καλημέρα μερική απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Ο 19χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε τρία γκολ στο ντεμπούτο του, ενώ πέτυχε κάτι που είχε να υπερηφανεύεται μέχρι χθες (18/1) ο Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ. Ο νυν επιθετικός της Άρσεναλ και άλλοτε της Ντόρτμουντ είχε επίσης σημειώσει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στις 10 Αυγούστου 2013 και μάλιστα πάλι με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ.

Tom Weller/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ