Το σκληρό παιχνίδι της Κατβάικ "τρέλανε" τους ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν, που αποχώρησε στο 44' του φιλικού αγώνα. Θα κινηθεί νομικά η ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο τα νεύρα σε αγώνες προετοιμασίας. Κάποιες ομάδες πιέζονται περισσότερο, κάποιες πηγαίνουν συντηρητικά, όταν όμως δύο αντίπαλοι με διαφορετική φιλοσοφία παίζουν μεταξύ τους, συνήθως το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Η Αϊντχόφεν αντιμετώπισε το Σάββατο την Κατβάικ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου, στο 44' όμως της αναμέτρησης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας βίαιων μαρκαρισμάτων -όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της- και επεισοδίων ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

ADVERTISING

Μία μέρα μετά, οι παράγοντες της Κατβάικ "βράζουν" από την αρνητική δημοσιότητα και τα σχόλια μίσους που έγιναν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να δηλώνουν έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον της Αϊντχόφεν! " Υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, δόθηκαν κίτρινες κάρτες, κάποιοι έσπρωχναν και ο διαιτητής φέρθηκε έξυπνα σφυρίζοντας πρόωρα το τέλος του πρώτου μέρους" ήταν η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Κατβάικ, η οποία επένδυσε αρκετά χρήματα για τη διεξαγωγή αυτής της αναμέτρησης, την αντιμετώπισε σαν επίσημο ματς και τώρα προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή τη "φασαρία" που δημιουργήθηκε.

ADVERTISING

Πηγή και photo rights: fc-einghoven.nl