CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στους 16 Ρεάλ, Γκλάντμπαχ και Ατλέτικο

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει σκοράρει κόντρα στην Γκλάντμπαχ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ και πανηγυρίζει για την 6η αγωνιστική του Champions League
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοράρει κόντρα στην Γκλάντμπαχ και πανηγυρίζει AP IMAGES

Η Ρεάλ νίκησε 2-0 την Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε ως πρώτη στους 16 του Champions League. Μαζί και τα πουλάρια, καθώς Σαχτάρ (πάει Europa League) και Ίντερ (μένει εκτός) έμειναν στο 0-0. Πρόκριση με νίκη (0-2) στο Ζάλτσμπουργκ για την Ατλέτικο. Στους 32 του Europa League οι ταύροι. (VIDEOS)

Στους 16 του Champions League προκρίθηκαν Ρεάλ, Γκλάντμπαχ και Ατλέτικο. Η Σαχτάρ με τη Ζάλτσμπουργκ θα συνεχίσουν στους 32 του Europa League.

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Ρεάλ πήρε τον "τελικό" - έτσι όπως τα κατάφερε μετά από το ματς στο Κίεβο και πήρε τη νίκη κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Μαζί και την πρόκριση.

Πρωταγωνιστής ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος άνοιξε το σκορ, μόλις εννιά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς μετά από ασίστ του Βάθκεθ.

Ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 32ο λεπτό με κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας των πουλαριών, έπειτα από την εξαιρετική ασίστ του Ροντρίγκο.

ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Λούκας Βάθκεθ, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ροντρίγκο (74' Αρίμπας), Μπενζεμά, Βινίσιους (74' Ασένσιο).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ (46' Λάτσαρο), Κράμερ (85' Μπένες), Τουράμ (85' Χέρμαν), Νόιχαους, Στιντλ (85' Βολφ), Πλεά, Εμπολό (46' Ζακάρια).

Ίντερ και Σαχτάρ αυτοκτόνησαν στο Μιλάνο. Αλλληλοεξουτερώθηκαν, έμειναν στο 0-0. Έτσι η ομάδα του Ντόνετσκ συνεχίζει στο Europa και η Ίντερ εκτός Ευρώπης.

Οι νερατζούρι είχαν τις ευκαιρίες αλλά τελικά δεν γλίτωσαν τον ταπεινωτικό αποκλεισμό. Ίσως αναμένονται εξελίξεις με τον Αντόνιο Κόντε.

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Χακίμι (85' Νταρμιάν), Σκρίνιερ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (85' Ντ' Αμπρόζιο), Γιανγκ (68' Πέρισιτς), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (79' Γκαλιαρντίνι) Λουκακού, Μαρτίνες (85' Έρικσεν).

ΣΑΧΤΑΡ (Λουίς Κάστρο): Τρούμπιν, Ντοντό, Μπόνταρ, Βιτάο (36' Χοχολάβα), Ματβιένκο, Κοβαλένκο, Στεπανένκο, Μάικον, Τετέ (65' Σόλομον), Μάρλος (64' Άλαν), Τάισον (87' Ντεντίνιο).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ρεάλ - Γκλάντμπαχ 2-0 (9', 32' Μπενζεμά)

Ίντερ - Σαχτάρ 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ρεάλ 10 (11-9)

2. Γκλάντμπαχ 8 (16-9)

--------------------------------

3. Σαχτάρ 8 (5-12)

4. Ίντερ 6 (7-9)

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Ατλέτικο έφυγε με τη νίκη από το Ζάλτσμπουργκ και ακολούθησε (ως δεύτερη) την Μπάγερν στην επόμενη φάση του Champions League.

Η γυριστή κεφαλιά του Μάριο Ερμόσο σφράγισε για τους κολτσονέρος το εισιτήριο για τους 16 του Champions League. Το γκολ του Καράσκο, απλά διασκέδασε κάθε αμφιβολία.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Τζέσε Μαρς): Στάνκοβιτς, Αντρέ Ραμάλιο, Βέμπερ, Ούλμερ, Γιουνούζοβιτς, Μουέπου, Μπερίσα, Σομποσλάι, Ντάκα, Κοϊτά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Γιορέντε, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο, Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ.

Στο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής καθώς η Μπάγερν είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση, ενώ η Λοκομοτίβ δεν είχε καμία ελπίδα να συνεχίσει στην Ευρώπη οι Βαυαροί πανηγύρισαν τη νίκη.

Το γκολ ήλθε για την ομάδα του Μονάχου και κάτοχο του Champions League από τον Ζίλε, ενώ ο Σούπο-Μότινγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Σαρ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Ντέιβις, Ρόκα, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Κόστα, Σούπο-Μότινγκ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα, Ράικοβιτς, Ρίμπους, Ριμτσίνκι, Ιγκνάτιεβ, Μιράντσουκ, Καμανό, Έντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ζάλτσμπουργκ - Ατλέτικο 0-2 (39' Ερμόσο, 86' Καράσκο)

Μπάγερν - Λοκομοτίβ 2-0 (63' Ζίλε, 80' Σούπο-Μότινγκ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπάγερν 16 (18-5)

2. Ατλέτικο 9 (7-8)

--------------------------------

3. Ζάλτσμπουργκ 4 (10-17)

4. Λοκομοτίβ 3 (5-10)

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, μπορεί οι ερυθρόλευκοι να γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από την Πόρτο αλλά καθώς υπερτερούσαν στην ισοβαθμία της Μαρσέιγ (ήθελαν τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα) με την ήττα της Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, κατάφεραν να πάρουν το εισιτηριο για τους 32 του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός - Πόρτο 0-2 (10' πεν. Οτάβιο, 77' Ουρίμπε)

Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ 3-0 (48' Τόρες, 77' Αγουέρο, 90' Στέρλινγκ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Σίτι 16 (13-1)

2. Πόρτο 13 (10-3)

------------------------

3. Ολυμπιακός 3 (2-10)

4. Μαρσέιγ 3 (2-13)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ