ΤΟΤΕΝΑΜ

Χάρι Κέιν: Η τρομακτική αλλαγή που επιβεβαιώνουν οι εξωπραγματικοί αριθμοί του

Ο Χάρι Κέιν δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπράιτον για την Premier League την 1η Νοεμβρίου του 2020.
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπράιτον JULIAN FINNEY/POOL VIA AP

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποιεί ίσως την πιο ποιοτική χρονιά του αποκτώντας έναν πολυδιάστατο ρόλο στην Τότεναμ που δημιούργησε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Μπορεί να μην είμαστε ούτε στου δρόμου τα μισά στη σεζόν, ωστόσο ήδη ο Χάρι Κέιν έχει δείξει ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Είναι ο παίκτης καταλύτης για όλο το παιχνίδι της Τότεναμ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αφού είναι εκείνος που μπορεί με μία ενέργεια του να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Αυτός είναι άλλωστε και ο νέος ρόλος που του έχει δώσει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Χάρι Κέιν ως έναν παίκτη που μέσα στην περιοχή μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με όλους τους τρόπους.

Τα προηγούμενα έξι χρόνια είχε σταθερά πάνω από είκοσι γκολ και έβαζε το... ποδαράκι του και στο κομμάτι των ασίστ.

ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εκείνος που άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του 27χρονου επιθετικού και τον έκανε πιο ουσιαστικό για την Τότεναμ που είχε στο μυαλό του να χτίσει.

Ο Πορτογάλος έκανε τον Χάρι Κέιν κάτι σαν τον Φιρμίνιο της Λίβερπουλ. Είναι πλέον ο παίκτης που κάνει όλη τη δουλειά, ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Σον, ενώ όποτε του δοθεί ευκαιρία στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Μέχρι στιγμής ο Χάρι Κέιν έχει αγωνιστεί φέτος σε 18 ματς και έχει συμμετοχή σε 27 γκολ της Τότεναμ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει τρομερή ισορροπία ανάμεσα στα γκολ και της ασίστ.

Συγκεκριμένα μετρά 14 γκολ και 13 ασίστ. Τα τέρματα που έχει δεν αποτελούν ρεκόρ, αν και όπως όλα δείχνουν μπορεί να το απειλήσει. Αντίθετα, στις ασίστ έχει ήδη ρεκόρ καριέρας!

Οι περισσότερες που είχε δώσει μέχρι σήμερα σε μία σεζόν ήταν επτά και ήδη βρίσκεται στις σχεδόν διπλάσιες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Χάρι Κέιν αλλάζει και αυτό έχει φέρει πολλά οφέλη στην αγωνιστική εικόνα της Τότεναμ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ