ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Με αυτή την ομάδα δεν έχουμε τύχη με τις αποφάσεις των διαιτητών"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, οι οποίες κατά τη γνώμη του έκριναν το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας της Ένωσης με 1-0, χάρη στο τέρμα του Τόμας Μουργκ στο 90+5'.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μετά το ματς στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή, καθώς θεωρεί ότι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση που υποδείχθηκε ως παράβαση, πριν ο Αυστριακός μέσος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην COSMOTE TV: "Με αυτή την ομάδα δεν έχουμε τύχη με τις αποφάσεις των διαιτητών. Πιστεύω ότι ήταν ένα φάουλ που δεν χρειαζόταν καθόλου. Το φάουλ κατά την γνώμη μου δεν υπήρχε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι για 93' και στο τέλος η ποιότητα του Μουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δεν μπορούσαμε να έχουμε καμία αντίδραση στο λεπτό που ήρθε το γκολ".

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, δώσανε τα πάντα, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως το κλειδί βρίσκεται αν έπαιρνε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Το θετικό είναι πως παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλεύουμε έτσι ώστε να πάμε καλά αν μας το επιτρέψουν οι τραυματισμοί και η κούραση".

Photo Credits: Print Screen / Glomex

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ