ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολέμπας: "Τα γ@@@@@@ε στο πρώτο παιχνίδι"

Eurokinissi
Ο Χοσέ Χολέμπας σε προσπάθειά του στον αγώνα με την Πόρτο

Ο Χοσέ Χολέμπας με δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ οφείλεται στο πρώτο παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και όχι στο Emirates.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ στο Emirates, αλλά εξαιτίας της ήττας του στο πρώτο παιχνίδι αποκλείστηκε από το Europa League. Ο Χοσέ Χολέμπας μιλώντας στην κάμερα της Nova υποστήριξε ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν εκείνο που κόστισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Ο παίκτης των ερυθρόλευκων τόνισε ότι πλέον η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω του την Ευρώπη και να συγκεντρωθεί στους επόμενους της στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χολέμας:

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:" Όταν παίζεις σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες θέλουν να περάσουν και πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς. Υπάρχει απογοήτευση γιατί όταν κερδίζεις ιδιαίτερα εκτός έδρας μία αγγλική ομάδα, απογοητεύεσαι. Τα γ@@@@@@@ στο πρώτο παιχνίδι".

Για την εμπειρία της Ευρώπης: "Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από αυτές τις εμπειρίες. Ειδικά τα νέα παιδιά που πρέπει να μαθαίνουν από εμάς"

Για τη συνέχεια: "Καθαρά είναι ψυχολογική διαχείριση. Η Ευρώπη έχει τελειώσει, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το πρωτάθλημα είναι μία άλλη διοργάνωση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια, να αφήσουμε ό,τι έγινε στο παρελθόν και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας".

Αν μίλησε με τον Μπα για την κόκκινη κάρτα: "Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, αν και δεν θα έπρεπε να έχει αντιδράσει έτσι. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Πρέπει να διαχειριστείς και αυτά, πρέπει να τα δέχεσαι. Όμως η ζημιά έγινε στο πρώτο παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ