ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χούντελαρ: "Λογικά αυτή η σεζόν είναι η τελευταία για μένα"

Ajax's Klaas-Jan Huntelaar reacts after a missing attack against PAOK during their Champions League third qualifying round, first leg soccer match between PAOK FC and AFC Ajax, at Toumba Stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, Tuesday, Aug. 6, 2019. (AP Photo/Giannis Papanikos)
Ajax's Klaas-Jan Huntelaar reacts after a missing attack against PAOK during their Champions League third qualifying round, first leg soccer match between PAOK FC and AFC Ajax, at Toumba Stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, Tuesday, Aug. 6, 2019. (AP Photo/Giannis Papanikos) AP

Ο Κλας Γιαν Χούντελαρ δήλωσε ότι πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του και ήδη σκέφτεται τα επόμενα βήματά του.

Έτοιμος να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα του είναι ο Κλας Γιαν Χούντελαρ. Ο σπουδαίος Ολλανδός φορ αποκάλυψε ότι πιθανότατα το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Έχω σκεφτεί το θέμα της απόσυρσης μου και νομίζω πλησιάζει η ώρα. Λογικά αυτή η σεζόν είναι η τελευταία για μένα" είπε μεταξύ άλλων ο 37χρονος, Χούντελααρ.

Μάλιστα, ο φορ του Άγιαξ δείχνει πως έχει προετοιμάσει στο μυαλό του και την επόμενη ημέρα για εκείνον: "Θα συνεχίσω να παίζω με μεγάλο ενθουσιασμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Το τι θα κάνω μετά; Νομίζω ότι θα τελειώσω τις σπουδές μου, αλλά πρώτα θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να περάσω λίγους μήνες στο σπίτι με την οικογένεια.

Μερικές φορές το σώμα μου εξαντλείται. Το να παίζω ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο μου και μου αρέσει πολύ η προπόνηση, αλλά ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μου στον Άγιαξ. Αν δεν είχαμε τόσους τραυματίες, δεν θα έπαιζα τα 90 λεπτά με την Τσβόλε".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ