ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν είναι η ΑΕΚ του Χιμένεθ"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο σκόρερ του Ατρομήτου, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, υποστήριξε ότι η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη στοιχεία του Μανόλο Χιμένεθ και υποστήριξε ότι διαθέτει καλύτερο ρόστερ, όχι όμως και ομάδα από την πρωταθληματική σεζόν. Η υποδοχή από τους κιτρινόμαυρους και ο χρόνος που θέλει.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια και μπορεί ο Χριστοδουλόπουλος να της έβαλε άγχος στα τελευταία λεπτά, αλλά πανηγύρισε τη νίκη (2-1) - τέταρτη διαδοχική με τον Χιμένεθ - επί του Ατρομήτου.

Ο σκόρερ των Περιστεριωτών υποστήριξε ότι η δεν έχει ακόμη στοιχεία του Μανόλο Χιμένεθ και υποστήριξε ότι διαθέτει καλύτερο ρόστερ, όχι όμως και ομάδα από την πρωταθληματική σεζόν.

Για τη φάση του πέναλτι: "Δεν έχω δει τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιος έκανε καν το πέναλτι. Δεν έχω καταλάβει"

Για τον Ατρόμητο: "Έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες. Το πρόβλημά μας είναι με τις μικρές ομάδες. Εάν συνεχίσουμε και πάρουμε τα ματς με τις μικρότερες ομάδες, θα πάμε καλά. Έχουμε αστάθεια. Και θα θέλαμε και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά".

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον ίδιον: "Δεν ξέρετε τι πρέπει να περιμένετε; Εγώ θέλω ρυθμό, λεπτά συμμετοχής, παιχνίδια. Με βολεύουμε που έχουμε κάθε δύο-τρεις μέρες παιχνίδια. Αλλιώς είμαι εγώ, δεν έχω πολλή όρεξη σήμερα".

Για την ΑΕΚ: "Δεν είναι η ΑΕΚ του Μανόλο. Θέλει αρκετό χρόνο ο προπονητής για να φέρει την ομάδα στα στάνταρ που θέλει. Το ρόστερ είναι καλύτερο από τη σεζόν που πήραμε πρωτάθλημα. Η ομάδα όχι. Δεν έχω δει κανένα στοιχείο του Μανόλο στο ματς.

Ούτε την πίεση ψηλά, ούτε τις μικρές αποστάσεις. Ξέρουν όλοι τι έχω δώσει στην ομάδα. Φαίνονται στα πρόσωπα των πρώην συμπαικτών μου και των ανθρώπων που δουλεύουν πώς με κοιτάνε και πώς με αγκαλιάζουν όταν έρχομαι εδώ".

Για τον Χιμένεθ: "Θέλει λίγο χρόνο ο Μανόλο. Δεν ξέρω εξαρτάται τι παιχνίδια θα έχει μπροστά της, εάν θα έχει λίγο χρόνο, εάν θα κάνει διαχείριση. Τι να πω έχει και 1,5 χρόνο συμβόλαιο ο άνθρωπος. Μπορεί να δουλέψει το καλοκαίρι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ