Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαγόρας - Καλαμάτα 1-0: Προβάδισμα ανόδου για τους γηπεδούχους

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διαγόρας με γκολ στο 92' κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ των δυο ομάδων που διεξήχθη στη Ρόδο και πήρε ελαφρύ προβάδισμα στη μάχη ανόδου ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (15/5).

Ελαφρύ προβάδισμα στη μάχη της ανόδου στη Football League της επόμενης περιόδου πήρε ο Διαγόρας που επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) της στη Ρόδο με τις δυο ομάδες να δίνουν αγώνα ρεβάνς στη Μεσηνιακή πολή την επόμενη Τετάρτη (15/5).

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ντουαλά μετά από κόρνερ του Γεωργίου και πλέον οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη εβδομάδα.

Με την αναμέτηση Διαγόρας - Καλαμάτα 1-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ' Εθνικής.

Στο παιχνίδι της Ρόδου οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες καλές στιγμές στο ματς κόντρα στην Καλαματα που προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Διαγόρα ήρθε στο 92' όταν σε κόρνερ του Γεωργίου ο Ντουαλά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασωτάκη και έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης):Σικαλιάς, Βέρτζος, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Μπαξεβάνου (83’ Μεντί), Δήμας, Πινιώτης (66’ Ντουαλά), Γλυνός (78’ Μπουρλάκης), Γεωργίου, Χατζησάββας (70’ λ.τ. Καρπαθάκης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):Κασωτάκης, Τάμπας (84 Τσόπελας), Φουάσης, Μπίζος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Γιόνδης (75’ Μάρκοβιτς), Πέριτς (89’ Βοσκόπουλος), Λαθύρης (48’ Μίγκας).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ